Αυτό το κορίτσι πήρε λουλούδια, ως δώρο γενεθλίων, από το νεκρό πατέρα της

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αυτό το κορίτσι πήρε λουλούδια, ως δώρο γενεθλίων, από το νεκρό πατέρα της

Μια γυναίκα από το Tennessee γιόρτασε τα γεννέθλιά της με ένα ιδιαίτερο δώρο, που φάνηκε να της ήρθε από τον άλλο κόσμο - ένα μπουκέτο λουλούδια, από τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε χρόνια, αλλά είχε προλάβει και είχε παραγγείλει λουλούδια για το κορίτσι του.

Ο Michael William Sellers είχε προπληρώσει ένα μπουκέτο λουλούδια για τα 21α γενέθλια της Bailey και αυτή την Παρασκευή, στις 24/11, η Bailey τα παρέλαβε. Δεν ήταν όμως τα μοναδικά. 

“Ο μπαμπάς μου έφυγε όταν ήμου 16 ετών από καρκίνο και πριν πεθάνει είχε προπληρώσει λουλούδια ώστε να τα παραλαμβάνω κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου", έγραψε στο Twitter. "Αυτά είναι τα 21α γενέθλια λουλούδια μου και τα τελευταία. Μου λείπεις τόσο πολύ μπαμπά". 

"Από τότε που ο πατέρας μου πέθανε, μισούσα τα γενέθλιά μου και δεν ήθελα να τα γιορτάσω, γιατί εκείνος τα έκανε τόσο μοναδικά. Αυτή τη χρονιά φοβόβουν τόσο πολύ να τα γιορτάσω γιατί είναι τα 21α πρώτα και ήξερα πως θα είναι τα τελευταία". 

Μαζί με τα λουλούδια, ο πατέρας της Bailey  είχε γράψει και μία κάρτα, η οποία έλεγε: "Αυτό είναι το τελευταίο μου γράμμα αγάπης προς εσένα μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Δεν θέλω να ξανακλάψεις για μένα κοριτσάκι μου, γιατί βρίσκομαι σε ένα καλύτερο μέρος. Να είσαι χαρούμενη και να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο". 

More for you

 
 

Don't Miss