Οι πιο ισχυροί influencers του στιλ για το 2017

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017

Οι πιο ισχυροί influencers του στιλ για το 2017

Όσο προχωράμε προς το τέλος του 2017, οι απολογισμοί σε όλους τους τομείς γίνονται περισσότεροι και πιο ενδιαφέροντες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η λίστα της online πλατφόρμας Lyst, με τίτλο "Year in Fashion", η οποία έχει να κάνει με τους celebrities που είχαν την πιο μεγάλη επιρροή στο κομμάτι του στιλ. 

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συνέλεξε δεδομένα από περισσότερα από 80 εκ. χρήστες και και 100.000 αναζητήσεις προκειμένου να καταλάβει τι έψαχνε ο καθένας και ποιος celebrity συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

 

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση της influencer με την περισσότερη επιρροή κερδίζει φυσικά η Rihanna, με τις σχετικές αναζητήσεις γύρω από το όνομά της να παίρνουν φωτιά και τα Fenty Puma Bow sneakers της να είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο στα παπούτσια για το 2017.

Στη δεύτερη θέση βλέπουμε τη Selena Gomez, αφού τα περισσότερα brands θέλησαν να συνεργαστούν μαζί της λόγω του μεγάλου αριθμού των followers της οι οποίοι ξεπερνούν τα 120 εκ.

Τρίτη έρχεται η Bella Hadid η οποία βοήθησε εξίσου πολλά νεανικά brands των οποίων αποφάσισε να φορέσει δημιουργίες. Λίγο πιο κάτω, στην όγδοη θέση, έρχεται ο Harry Styles ο οποίος δημιούργησε το δικό του κύμα με τις statement εμφανίσεις του όπως το φλοράλ Gucci κοστούμι που επέλεξε να φορέσει κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. Η Kylie Jenner είναι η πιο νεαρή προσθήκη στη λίστα ενώ μέσα σε αυτή βλέπουμε και τη Meg​han Markle με την Kate Middleton

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss