Η κοινότητα των βραβείων έχει εξαγριωθεί με τη δεύτερη σεζόν του Big Little Lies

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η κοινότητα των βραβείων έχει εξαγριωθεί με τη δεύτερη σεζόν του Big Little Lies

Όταν ανακοινώθηκαν τα νέα από το HBO πως η σειρά Big Little Lies πρόκειται να έχει δεύτερη σεζόν, οι fans της εκστασιάστηκαν. Όταν τα έμαθε η κοινότητα βραβείων; Δεν εκστασιάστηκε και τόσο.

Το γεγονός πως η σειρά θα συνεχιστεί, αλλάζει τα δεδομένα, αφού το Σεπτέμβριο κέρδισε οκτώ βραβεία Emmy στην κατηγορία limited series (δηλαδή σειράς περιορισμένης διαρκείας). Με τη δεύτερη σεζόν να περιλαμβάνει το ίδιο cast να παίζουν τους ίδιους χαρακτήρες σε ένα συνεχόμενο σενάριο, η σειρά δεν θεωρείται πια περιορισμένης διαρκείας.

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης του HBO δημιούργησε θυμό ανάμεσα στους ανταγωνιστές της σειράς, που τη συναγωνίζονται στις υποψηφιότητες στις κατηγορίες σειρών περιορισμένης διαρκείας σε άλλες τελετές βραβείων, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. H ανακοίνωση του HBO ήρθε αφού είχε κλείσει η ψηφοφορία για τα βραβεία Critic's Choice και τις Χρυσές Σφαίρες.

Το Producers Guild of America έχει πάρει πολύ σοβαρά την αλλαγή ιδιότητας της σειράς και τη Παρασκευή και έστειλε ένα γράμμα στα μέλη όπου ανακοίνωσε πως θα επαναφέρει τη ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες στη τηλεόραση.

"Όταν κυκλοφόρησαν τα ψηφοδέλτια, η σειρά του HBO, Big Little Lies, ήταν κατάλληλη για τη κατηγορία Long-Form Programs του Guild," έγραφε το γράμμα. "Ωστόσο, με τη σημερινή ανακοίνωση του HBO πως θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, η σειρά δεν μπορεί πλέον να βρεθεί σε αυτή τη κατηγορία. Σύμφωνα με τους κανόνες μας, διαπιστώσαμε πως η πιο ισότιμη πορεία δράσης είναι η προσαρμογή των ψηφοδελτίων -τοποθετώντας το Big Little Lies στη κατηγορία Episode Drama όπου ανήκει πλέον- και ξεκινώντας τη ψηοφοφορία από την αρχή."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε το cast του Big Little Lies στη πρεμιέρα της σειράς

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss