«Μαγικό καθρέφτη» θα φτιάξει η Amazon

Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018

«Μαγικό καθρέφτη» θα φτιάξει η Amazon

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, πες μου ποια είναι η πιο όμορφη», έλεγε στον μαγικό της καθρέφτη η βασίλισσα του παραμυθιού της Χιονάτης και των επτά νάνων.

Η Amazon κατέθεσε πριν από λίγες μέρες μια αίτηση ευρεσιτεχνίας για την κατασκευή ενός τέτοιου καθρέφτη.Ο καθρέφτης τού ιντερνετικού εμπορικού γίγαντα δεν θα λέει ευθέως στον κάτοχό του αν είναι ο πιο όμορφος, αλλά θα του δείχνει πώς είναι πάνω του διάφορα ρούχα χωρίς να κάνει τον κόπο να τα φοράει κάθε φορά.Ετσι, ο κάτοχος θα μπορεί γρήγορα και άκοπα να διαλέγει το… outfit που θα τον κολακεύει περισσότερο.

Πριν από λίγο καιρό η Amazon είχε παρουσιάσει το Echo Look ένα προηγμένο οικιακό σύστημα παροχής συμβουλών μόδας ώστε να βγαίνει κάποιος από το σπίτι του ντυμένος σωστά. Το Echo Look αποτελείται από μια κάμερα που λειτουργεί με φωνητικές εντολές, καταγράφει εικόνες selfie και συνδέεται με τον οικιακό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης της Amazon, το Alexa. Η κάμερα θα τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο του ανθρώπου που βρίσκεται μπροστά της και θα στείλει το υλικό στον οικιακό βοηθό που θα το επεξεργαστεί και θα δώσει, τελικά, στο αφεντικό του συμβουλές styling. Θα του λέει τι πρέπει να φορέσει για να είναι ωραίος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss