Πόσες selfies βγάζουν οι γυναίκες πριν διαλέξουν αυτή που τους αρέσει

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Πόσες selfies βγάζουν οι γυναίκες πριν διαλέξουν αυτή που τους αρέσει

Το κόλπο στο να βγάζεις μία καλή selfie είναι να βγάζεις έναν μεγάλο αριθμό από αυτές. Αλλά κάτι μας λέει πως το 70% της συλλογής φωτογραφιών στο κινητό σας αποτελείται από στιγμιότυπα από τη βραδινή σας έξοδο του Σαββάτου.

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για το αν οι συνήθειές σας σχετικά με το πόσες selfies βγάζετε μοιάζουν, σε σχέση με άλλους ανθρώπους, μπορούμε να σας μιλήσουμε με νούμερα. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα του The Florida House Experiment, ένα κέντρο ιατρικής περίθαλψης στη Florida, ο μέσος αριθμός selfies που βγάζουμε μέχρι να αποφασίσουμε ποια θα είναι αυτή που θα ανεβάσουμε στα social media, βρίσκεται στις 2 με 5 για το 48% των ανδρών και γυναικών, ενώ το 28% των γυναικών εξομολογείται πως βγάζει 6 με 10 selfies.

Απ' ότι φαίνεται, μόνο το 7,6% των γυναικών βγάζουν 11 με 15 selfies, ενώ σύμφωνα με την έρευνα, ο χρόνος που καταναλώνουν και τα δυο φύλα είναι ανάμεσα σε 1 και 3 λεπτά και μετά 4 με 6 λεπτά. Υπάρχουν βέβαια και το 4.7 των πραγματικών millennials της υπόθεσης που καταναλώνει 20 λεπτά για να επεξεργαστεί την κάθε φωτογραφία πριν την ανεβάσει στο Instagram.

H συγκεκριμένη έρευνα, ωστόσο, ήταν αρκετά μικρή (μόνο 1.024 άτομα πήραν μέρος), όχι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτική του πληθυσμού γενικότερα και πιθανότατα δεν είναι και τόσο επιστημονικά αμερόληπτη. Είναι αρκετά διασκεδαστικό, βέβαια, να βλέπεις πώς συγκρίνονται οι συνήθειές σου με τους υπόλοιπους. Οπότε την επόμενη φορά που κοιτάτε δεκάδες ίδιες φωτογραφίες, να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις selfies των celebrities πριν τα smartphones

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss