Πώς να ελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας με τρία βήματα

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Πώς να ελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας με τρία βήματα

Κάποια στιγμή στη ζωή σας σίγουρα θα έχετε βρεθεί σε μία κατάσταση που πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας και ειδικά αν έχετε iPhone, χωρίς να χρειαστεί να σβήσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και videos. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θέλετε να αιχμαλωτίσετε μία υπέροχη στιγμή και να μην μπορείτε επειδή "Ο χώρος στο iPhone είναι πλήρης". Παρακάτω θα βρείτε τρία απλά βήματα για να ελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας γρήγορα και εύκολα.

1. Διαγράψτε τα ομαδικά chats

Ξέρουμε, σας αρέσει να μπορείτε να γυρνάτε στα group chats με τους φίλους σας και να γελάτε ξανά με αυτά που λέγατε. Αλλά δυστυχώς σας τρώνε χώρο από το κινητό και καλό θα ήταν να τα διαγράφετε, αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

2. Διαγράψτε apps που δεν χρειάζεστε

Ρίξτε μία ματιά στα apps που έχετε κατεβάσει και σκεφτείτε ποια είναι αυτά που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Αν έχετε ένα app που χρησιμοποιείτε σπάνια ή ποτέ, διαγράψτε το για να ελευθερώσετε χώρο.

3. Καθαρίστε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης

Αν έχετε iPhone, πηγαίντε στις ρυθμίσεις του Safari και πατήστε "Clear History and Website Data" (Καθαρισμός Ιστορικού και Δεδομένα Ιστότοπου). Έτσι μπορείτε να καθαρίσετε το cache του browser χωρίς να διαγράψετε τους αποθηκευμένους κωδικούς σας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss