Το viral της ημέρας: H επική αντίδραση ενός άντρα στη selfie της κοπέλας του

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Το viral της ημέρας: H επική αντίδραση ενός άντρα στη selfie της κοπέλας του

Μία καλή selfie είναι μία αρκετά υποτιμημένη μορφή τέχνης, ειδικά όταν προορίζεται για το ρομαντικό σας ενδιαφέρον. Γι' αυτό το λόγο το Twitter έχει ξετρελαθεί με την αντίδραση αυτού του άντρα στη selfie της κοπέλας του και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί.

Η χρήστης του Twitter, @creoleegyal ανέβασε ένα screenshot της γραπτής συζήτησής της με το αγόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό. Στη συζήτηση, μπορείτε να δείτε πως έβγαλε μία selfie στον καθρέφτη, πρόσθεσε ένα φίλτρο του Snapchat και έστειλε το αποτέλεσμα στο αγόρι της που βρισκόταν στη δουλειά. Η απάντησή του ήταν μία φωτογραφία του στο πάτωμα με τη λεζάντα "Λιποθύμισε". Αυτό είναι. Δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω. Αφιέρωσε λίγο χρόνο από τη μέρα του για να δώσει το κάτι παραπάνω στην αντίδραση και σε λιγότερο από 24 ώρες έγινε viral.

Πλέον, όπως καταλαβαίνετε, έχει ανέβει αρκετά ο πήχης στις αντιδράσεις που παίρνουμε από τον σύντροφό μας -ένα απλό "Είσαι πολύ όμορφη" δεν αρκεί, όταν υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν δραματικά στο πάτωμα για να εκφράσουν την εκτίμησή τους σε μία υπέροχη selfie. 

Όλοι στο Twitter έχουν ενθουσιαστεί μαζί του, προτείνοντας στην @creoleegy να τον παντρευτεί αμέσως (!), ενώ πολλοί μοιράστηκαν δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες.

 

 

Gallery: Δείτε ακόμη αυτή τη γιαγιά που στέλνει κάθε μέρα selfies στην εγγονή της

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss