Έκανε μία φάρσα στον σύζυγό της πριν πεθάνει και το internet κλαίει απ’ τα γέλια

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Έκανε μία φάρσα στον σύζυγό της πριν πεθάνει και το internet κλαίει απ’ τα γέλια

Το χιούμορ και το γέλιο είναι πάντα απαραίτητα, ειδικά σε στιγμές πένθους. Η μητέρα της Antonia Nicol πρέπει να το ήξερε αυτό όταν αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στον άντρα σύζυγό της πριν πεθάνει, που περιλάμβανε το πότισμα φυτών της. Ο μπαμπάς της Nicol και η ίδια, δεν κατάλαβαν το αστείο μέχρι και αρκετό καιρό μετά.

"Πριν φύγει η μαμά μου από τη ζωή, έδωσε στον μπαμπά μου αυστηρή οδηγία να ποτίζει τα φυτά στο μπάνιο," έγραψε η Nicol στο Twitter την Τρίτη. "Τα ποτίζει και τα φροντίζει ευλαβικά". Τα φυτά έδειχναν τόσο όμορφα, που ο μπαμπάς της Nicol σχεδίαζε να τα πάρει στο καινούριο του σπίτι. Τότε κατάλαβε την ειρωνία σε αυτό που του ζήτησε η γυναίκα του: τα φυτά ήταν πλαστικά.

Ο μπαμπάς της Nicol προσπαθούσε να κρατήσει ζωντανά τα πλαστικά φυτά για να πραγματοποιήσει την ευχή της γυναίκας του. "Μπορώ να ακούσω τη μαμά μου να γελάει," έγραψε η Nicol.

 

To Τwitter γέλασε πραγματικά με την ιστορία της Nicol, αφού το post της έχει πάνω από 130.000 likes και τα σχόλια είναι γεμάτα από μηνύματα αγάπης και συλληπητήρια στη Nicol, αλλά και ιστορίες άλλων που οι δικοί τους έδωσαν κάτι τελευταίο από το χιούμορ τους πριν φύγουν. Αν έχετε άσχημη μέρα, θα σας κάνουν να χαμογελάσετε!

 

Gallery: Δείτε τα τυχερά φυτά του 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss