Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Ο ηθοποιός που υποδύθηκε ο... Ομπάμα μισεί την αναγνώριση

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Ο ηθοποιός που υποδύθηκε ο... Ομπάμα μισεί την αναγνώριση

Αυτή θα είναι η 7η επίσκεψη του στην Ελλάδα. Πέρασαν 29 χρόνια από την πρώτη φορά που βρέθηκε στην Αθήνα και όπως φαίνεται την θεωρεί το ... γούρι του, αφού την επισκέπτεται πάντα όταν είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Αν κάποιος δει τον τρόπο με τον οποίο ζει πάντως ο γνωστός ηθοποιός, θα καταλάβει πως η επιθυμία του να βρίσκεται εδώ είναι πραγματικά τιμητική.

Στις επισκέψεις του στην Αμερική, αρκετοί τον έχουν δει κατά καιρούς να κάθεται ολομόναχος στο μπαρ του ξενοδοχείου, με μία Guinness στο χέρι, την οποία έχει παραγγείλει με μια ελαφριά ιρλανδική προφορά. Κρατάει χαμηλά το κεφάλι, θέλοντας να αποφύγει την επαφή με τους άλλους θαμώνες. Κάποιοι τον αναγνωρίζουν, αλλά σπάνια τον πλησιάζουν. Είναι ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ίσως ο κορυφαίος ηθοποιός στον πλανήτη και δεν δείχνει διατεθειμένος να ανοίξει συζήτηση μαζί τους.

Η απομόνωση είναι κάτι που αναζητά. Για περισσότερα από 20 χρόνια ο γεννημένος στο Λονδίνο ηθοποιός, έχει σχεδόν «κλειδωθεί» σε ένα απομακρυσμένο κτήμα 50 στρεμμάτων στα βουνά του Wicklow.

Η λάμψη του Χόλιγουντ δεν τον αντιπροσωπεύει. Γι' αυτό άλλωστε και δεν εμφανίζεται σε ταινίες όσο συχνά θα ήθελαν οι θαυμαστές του να το κάνει (μια ταινία ανά πέντε χρόνια). Γι' αυτό άλλωστε και μόλις στα 60 του χρόνια ανακοίνωσε πως η ταινία «Αόρατη Κλωστή» (Phandom Thread) στην οποία πρωταγωνιστεί, θα είναι και η τελευταία του.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss