Αθώος ο Jim Carrey για την υπόθεση αυτοκτονίας της πρώην του

Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018

Αθώος ο Jim Carrey για την υπόθεση αυτοκτονίας της πρώην του

Κι ενόσω το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε έναν αγνώριστο Τζιμ Κάρεϊ να αναρωτιέται σε συνεντεύξεις του τι είναι η ζωή τι είναι ο άνθρωπος και προβληματισμένος να αναλύει αμπελοφιλοσοφίες για την ύπαρξή μας, ήρθε η «λύτρωση» για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, τέλος λοιπόν, τα μπλεξίματα για τον πασίγνωστο ηθοποιό αναφορικά με την αυτοκτονία της πρώην του, Καθριόνα Γουάιτ, καθώς σύμφωνα με το Hollywood Reporter η υπόθεση απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Για την ιστορία, και ο σύζυγος της Γουάιτ, Μαρκ Μπάρτον, αλλά και η μητέρα της Μπρίτζιντ Σουίτμαν είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον του Κάρεϊ, κατηγορώντας τον ότι εκείνος έφταιγε για τον θάνατό της από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Κάρεϊ με τη σειρά του υπέβαλε αντισταθμιστική αγωγή τον Σεπτέμβριο, υποστηρίζοντας ότι το κίνητρό τους ήταν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του. Παράλληλα, τόνιζε ότι η Γουάιτ τον απειλούσε επανειλλημένα ότι θα προσέφευγε στα ΜΜΕ με ψευδείς κατηγορίες ότι της μετέδωσε πολλάκις σεξουαλικές ασθένειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss