Δημιούργησαν μια νέα μπανάνα που τρώγεται και η φλούδα της

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Δημιούργησαν μια νέα μπανάνα που τρώγεται και η φλούδα της

Οι περισσότερες μπανάνες που κυκλοφορούν στις αγορές του κόσμου αναπτύσσονται σε υψηλές θερμοκρασίες που κυμαίνονται σταθερά γύρω στους 27 ° C (80 ° F ), αλλά η εταιρεία «D & T Farms» στη Νότια Ιαπωνία διατηρεί τις μπανανιές της σε περιβάλλον κατάψυξης, στους -60 ° C.

Στη συνέχεια, αλλάζουν τη θερμοκρασία και τα δέντρα βρίσκονται σε ένα περιβάλλον 27 ° C. Αυτή η τρομερή διαφορά, από τους -60 ° στους 27 ° C, έχει ως αποτέλεσμα να ενθαρρύνει τα φυτά να περάσουν σε μια κατάσταση ταχείας ανάπτυξης και να παράγουν μια μπανάνα με φλούδα που δεν ωριμάζει εντελώς: μένει λεπτή, μαλακή και αρκετά γλυκιά ώστε να τρώγεται μαζί με το υπόλοιπο μέρος του καρπού.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss