Δίαιτα της Σταχτοπούτας: H νέα επικίνδυνη μανία που έγινε viral

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δίαιτα της Σταχτοπούτας: H νέα επικίνδυνη μανία που έγινε viral

To πιο πρόσφατο "trend" που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στην Ιαπωνία και εξαπλώνεται ραγδαία χάρη στα social media, λέγεται δίαιτα "Cinderella Weight" και αφορά ένα επικίνδυνο challenge με έμπνευση τον σωματότυπο της πριγκίπισσας του παραμυθιού (έναν σωματότυπο που όλοι ξέρουμε πως είναι, κυριολεκτικά, φανταστικός).

Η φόρμουλα για να βρεθεί το "ιδανικό" βάρος μετά την δίαιτα, υπολογίζεται μετρώντας το ύψος ενός ατόμου σε μέτρα και πολλαπλασιάζοντάς το επί 18. Προφανώς, το "Βάρος της Σταχτοπούτας" διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά το Japan Today αναφέρει πως είναι 18% ελαφρύτερο από το βάρος που συνιστάται στις γυναίκες αυτού του ύψους από το Japan Medical Association.

Για μερικές γυναίκες αυτό μπορεί να είναι φυσιολογικό -επομένως, 'υγιές', αλλά για την πλειοψηφία θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με ακραία δίαιτα που όπως όλοι ξέρουμε, μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία πριγκίπισσα της Disney έχει προκαλέσει αντιδράσεις: Σκεφτείτε την εξαιρετικά μικρή μέση που είχε η ηθοποιός Lily James στο remake της ταινίας της Disney το 2015, που έλαβε αρνητικές κριτικές για το ότι τα χαρακτηριστικά του σώματός της δέχθηκαν ψηφιακή επεξεργασίαγια να δείχνουν πιο μικρά.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss