Αυτή η γυναίκα χρωστούσε 10.000 δολάρια προσπαθώντας να γίνει influencer στο Instagram

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Αυτή η γυναίκα χρωστούσε 10.000 δολάρια προσπαθώντας να γίνει influencer στο Instagram

Η Lissette Calveiro, μία 26χρονη που εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις και στο marketing, χρωστούσε περίπου 10.000 δολάρια σε πιστωτικές κάρτες όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2016, όπως είπε στο New York Post. Πριν ξεκινήσει το marketing, η Calveiro προσπάθησε να βγάλει χρήματα ως influencer στο Instagram, ξοδεύοντας περισσότερα απ' όσα έβγαζε με σκοπό να κάνει τη ζωή της να φαίνεται τέλεια στους followers της. "[Η ζωή στο] Instagram, ή οποιαδήποτε άλλη φαινομικά τέλεια ζωή, δεν αξίζει αρκετά για να έχεις χρέη," δήλωσε η Calveiro στο Cosmopolitan.com. Διαχειριζόταν τα χρέη της όσο ακόμη έμενε με τους γονείς της στο Μαϊάμι, αλλά όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, τότε τα πράγματα δυσκόλεψαν.

 

A post shared by Lissette Calveiro (@lissettecalv) on

Με σκοπό να καταφέρει να μείνει στη Νέα Υόρκη, η Calveiro έπρεπε να ξεπληρώσει τα χρέη της πολύ γρήγορα. Σταμάτησε να ταξιδεύει και να ψωνίζει (παλιότερα αγόραζε τουλάχιστον ένα designer αντικείμενο για να δείχνει στους followers της) και σταμάτησε να έχει προτεραιότητα να ανεβάσει φωτογραφίες στην πλατφόρμα -αλλά να επικεντρωθεί στη δουλειά της.

 

A post shared by Lissette Calveiro (@lissettecalv) on

Όταν κατάφερε να ξεχρεώσει το τεράστιο ποσό, η Calveiro αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα: "Οι στενοί μου φίλοι έχουν βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις που νιώθουν πως πρέπει να ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για να έχουν "την τέλεια ζωή" στο Instagram, και είναι πολύ περίεργο που κανείς δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι΄αυτό μέχρι τώρα. Το να μιλάς για τα οικονομικά σου δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού, ή κάτι που θα έπρεπε να φοβάσαι".

 

Gallery: Από το instagram... στην πραγματικότητα

[gallery-718272 ]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss