Γιατί οι Έλληνες διάσημοι κάνουν το #teleftaiotsigaro;

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Γιατί οι Έλληνες διάσημοι κάνουν το #teleftaiotsigaro;

Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτή που νιώθεις όταν σβήνεις το τελευταίο σου τσιγάρο και το αφήνεις πίσω για πάντα. Η αίσθηση ελευθερίας, η ικανοποίηση από το γεγονός ότι κατάφερες να νικήσεις την πιο δύσκολη και εθιστική συνήθεια αλλά και τα αποτελέσματα που ξεκινάς να βλέπεις, όλα τους αποτελούν κίνητρο για να πεις ότι, ναι, αυτό ήταν το #teleftaiotsigaro.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Αν κυκλοφορείς στην πόλη ή/και έχεις Instagram (δηλαδή αν ανήκεις στο 99% των ανθρώπων) σίγουρα θα έχεις δει κι εσύ το «κίνημα» του τελευταίου τσιγάρου. Τι έχουν πάθει οι Έλληνες celebrities και influencers και μας ανακοινώνουν πως κάνουν το τελευταίο τους τσιγάρο; (btw, μπράβο τους!).

 

 

 

 

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες επώνυμοι και Influencers και αποφάσισαν να μας ενημερώσει ο καθένας ξεχωριστά για τον λόγο που τον οδήγησε να ανάψει και να σβήσει το #teleftaiotsigaro του.

 

 

Έλληνες celebrities από κάθε χώρο, τραγουδιστές, ηθοποιοί και fashion bloggers, όλοι μαζί κάνουν το μεγάλο βήμα και λένε "όχι" στο τσιγάρο, ο καθένας για τον δικό του λόγο και προφανώς, για να κάνουν τη διαφορά στην υγεία τους αλλά και στην απόδοσή τους. 

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν ανλεβει στη σκηνή της Eurovision, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εν μέσω των μεγαλύτερων επιτυχιών του, η Έλενα Γαλύφα κατά τη διάρκεια των fashion weeks που απαιτούν αντοχή και δύναμη, είναι μερικοί μόνο από τους γνωστούς Έλληνες που αποφάσισαν να καπνίσουν το #teleftaiotsigaro.

 

 

Τι λέτε; Θα τους ακολουθήσουμε στην προσπάθεια να κάνουν το #teleftaiotsigaro;

 

More for you

 
 

Don't Miss