Ένα κουτάβι πέθανε σε πτήση όταν το ανάγκασαν να μπει στο ντουλαπάκι του αεροσκάφους

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ένα κουτάβι πέθανε σε πτήση όταν το ανάγκασαν να μπει στο ντουλαπάκι του αεροσκάφους

Ένα μικρό σκυλί βρέθηκε νεκρό σε πτήση από το Houston στη Νέα Υόρκη, αφού μία αεροσυνοδός υποχρέωσε την ιδιοκτήτριά του να το βάλει μέσα στο ντουλαπάκι πάνω από το κάθισμά της, όπως αναφέρει το People. Η United Airlines ζήτησε συγγνώμη για το "τραγικό ατύχημα". Η επιβάτης, Maggie Gremminger, που δήλωσε πως ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, έγραψε γι' αυτό στο Twitter τη Δευτέρα το βράδυ, λέγοντας πως είδε μία αεροσυνοδό να επιμένει να βάλει το γαλλικό bulldog που βρισκόταν μέσα σε καλαθάκι, μέσα στο ντουλαπάκι πάνω από τις θέσεις, γιατί η τσάντα εμπόδιζε ένα μέρος του διαδρόμου. "Αφού η αεροσυνοδός της ζήτησε να το μετακινήσει, η γυναίκα αρνήθηκε αμέσως, λέγοντάς της πως μέσα στη τσάντα βρισκόταν ο σκύλος της," είπε η Gremminger στο People. "Υπήρξε μία μικρή διαμάχη και τελικά η αεροσυνοδός την έπεισε να μετακινήσει το καλαθάκι στο πάνω ντουλαπάκι".

 

Η Gremminger είπε πως είδε έκπληκτη την αεροσυνοδό να σπρώχνει τον σκύλο μέσα στο ντουλαπάκι και προσπάθησε να ψάξει στο internet για να δει αν ήταν ασφαλές. Αλλά θεώρησε πως το ντουλαπάκι είχε αρκετό εξαερισμό για να κρατήσει τον σκύλο ασφαλή. Η Gremminger είπε πως άκουσε τον σκύλο να γαβγίζει όταν το αεροπλάνο απογειωνόταν και νωρίς στην πτήση, όταν είχε κενά αέρος. Αλλά μετά από 30 λεπτά, ο σκύλος ήταν σιωπηλός. Στο τέλος της πτήσης, είπε η Gremminger, η ιδιοκτήτρια βρήκε τον σκύλο της νεκρό και κάθισε στον διάδρομο του αεροπλάνου κλαίγοντας, με τα δύο της παιδιά δίπλα της. Η αεροσυνοδός ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε ότι υπήρχε ένα ζώο μέσα στη τσάντα. "Είμαι αηδιασμένη και τραυματισμένη ψυχολογικά," έγραψε η Gremminger. "Δεν ξέρω πώς θα κοιμηθώ απόψε."

Η United Airlines απάντησε στο περιστατικό με την ακόλουθη δήλωση: "Ήταν ένα τραγικό ατύχημα που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, αφού τα κατοικίδια δεν θα έπρεπε να μπουν ποτέ στο πάνω ντουλαπάκι. Παίρνουμε όλη την ευθύνη για αυτή την τραγωδία και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και δεσμευόμαστε να τους υποστηρίξουμε. Ερευνούμε εκτενώς τι ακριβώς συνέβη για να το αποτρέψουμε από το να ξανασυμβεί."

Οι κανόνες της United επιτρέπουν σε γάτες, σκύλους, κουνέλια και τα περισσότερα πουλιά να ταξιδέψουν στην καμπίνα με κόστος 125 δολάρια. Τα κατοικίδια πρέπει να βρίσκονται μέσα σε μία εγκεκριμένη τσάντα που να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον ιδιοκτήτη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss