Το νέο trend στα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι piercing

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Το νέο trend στα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι piercing

Ένα νέο trend στα "αξεσουάρ" έχει κατακλύσει το Instagram και είναι ανατρεπτικό, καθόλου παραδοσιακό και πολύτιμο. Μοιάζει επίσης λίγο επίπονο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τα διαμαντένια piercings-εμφυτεύματα στα δάχτυλα έχουν λάβει τεράστια δημοσιότητα και κάνουν τα πραγματικά δαχτυλίδια είδος προς εξαφάνιση. Το συγκεκριμένο trend περιλαμβάνει ένα διαμάντι με μία "τάπα" στην άκρη του που τοποθετείται μέσα από το δέρμα. Η γύρω περιοχή ράβεται και έτσι το διαμάντι μένει στη θέση του. Το piercing (όπως και κανένα piercing) δεν είναι μόνιμο -αλλά κρατάει πολύ καιρό και είναι σίγουρα ένα statement.

 

Είναι σαν διαμαντένιο δαχτυλίδι -χωρίς το δαχτυλίδι. Αν δηλαδή τα εκκεντρικά δαχτυλίδια δεν είναι κάτι που προτιμάτε ή τείνετε να χάνετε τα κοσμήματά σας, ίσως θα μπορούσατε να θεωρήσετε το συγκεκριμένο trend ως εναλλακτική. Συν το ότι είναι πολύ φθηνότερο.

 

A post shared by Patrycja Nowak (@patrysiekk) on

Αυτό το piercing δεν υπάρχει τρόπος να μετακινηθεί στο δαχτυλό σας, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του. Τα διαμαντένια piercings-εμφυτεύματα είναι κομψά, αλλά μοιάζουν ιδιαίτερα επίπονα. Και δεν μιλάμε μόνο για την διαδικασία του να εμφυτευθεί στο δάχτυλό σας -τα χέρια είναι πολύ ευαίσθητα, τι θα συμβεί αν χτυπήσετε κατά λάθος σε μία σκληρή επιφάνεια; Ή αν πιαστεί σε κάποιο ρούχο; Τα ερωτήματα είναι πολλά.

 

A post shared by Patrycja Nowak (@patrysiekk) on

Ένα γρήγορο search στο Instagram βρίσκει πως υπάρχουν πολλά piercings-εμφυτεύματα και στα υπόλοιπα δάχτυλα εκτός από τον παράμεσο. Μερικες τα έχουν στον αντίχερια. Άλλοι στο μεσαίο ή στο μικρό. Οπότε υπάρχουν επιλογές γι' αυτού του είδους το piercing. Ωστόσο, κάποιος που θα κάνει αυτή την επιλογή πρέπει να είναι πολύ, πολύ προσεκτικός -όπως άλλωστε και με όλα τα piercings. Πρέπει να το προσέχει έτσι ώστε να παραμείνει υγιές και να μην μολυνθεί. Συν, το ότι πρέπει να ξέρει πως ενδεχομένως αυτό να αφήσει σημάδι.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα finger tattoos των celebrities

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss