Αυτή είναι η νικήτρια που θα βγει ραντεβού με τον Αποστόλη Τότσικα!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Αυτή είναι η νικήτρια που θα βγει ραντεβού με τον Αποστόλη Τότσικα!

Πριν λίγο καιρό, ο Αποστόλης Τότσικας σας προσκάλεσε ένα μοναδικό γεύμα για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Να βοηθήσετε με τη στήριξή σας τον Ξενώνα Βρεφών SOS, των Παιδικών Χωριών SOS.

Η δράση μας ολοκληρώθηκε, η κλήρωσε πραγματοποιήθηκε και η τυχερή που θα βγει ένα υπέροχο ραντεβού με τον Αποστόλη Τότσικα, είναι η Βασιλική Γκίκα!

Συγχαρητήρια!

Που πηγαίνουν τα χρήματα;

Το σύνολο των χρημάτων των δωρεών, θα διατεθεί για τη θεραπεία των ψυχικών και σωματικών τραυμάτων των βρεφών και μικρών παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Βρεφών SOS. Ο ξενώνας Βρεφών SOS δημιουργήθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS, το 2009, με βασικό άξονα πώς κανένα παιδί δεν πρέπει να μεγαλώνει χωρίς οικογένεια. Και από τότε έως σήμερα, λειτουργεί αποκαταστώντας και θεραπεύοντας βρέφη και νήπια έως 5 ετών, που έχουν υποστεί κακοποίηση ή / και παραμέληση. 

 

Ακόμα και αν το όνομά σας δεν ήταν το παραπάνω, εσείς μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε να κάνετε δωρεές για να βοηθήσετε τον Ξενώνα Βρεφών SOS, των Παιδικών Χωριών SOS να δώσει σε αυτά τα παιδιά την αγκαλιά που τους αξίζει. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sos-villages.gr.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss