10 μυστικά για τα σκηνικά των Friends που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

10 μυστικά για τα σκηνικά των Friends που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία και συνεχίζει να υπάρχει στην κορυφή των προτιμήσεων ακόμη και σχεδόν 15 χρόνια μετά το πρώτο της επεισόδιο, φαίνεται πως έκρυβε πολλά και ενδιαφέροντα μυστικά σχετικά με το πλατό όπου γυρίζονταν οι σκηνές! Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τα σκηνικά των Friends;

1. Τα ψυγεία στα διαμερίσματα της Μόνικα και του Τζόι λειτουργούσαν στην πραγματικότητα

2. Τις σημαντικές σκηνές δεν τις γύριζαν μπορστά σε κοινό, προκειμένου να μη διαρρεύσει το σενάριο

3. Το συντριβάνι που βλέπουμε στους τίτλους έναρξης δεν βρίσκεται καν στη Νέα Υόρκη. Αντίθετα, ήταν μέσα στο studio της Warner Bros στην Καλιφόρνια.

4. Το σκηνικό του Central Perk, του καφέ που άραζαν κάθε μέρα τα Φιλαράκια, μετατράπηκε σε σκηνή αεροδρομίου για το τελευταίο επεισόδιο.

5. Τον πορτοκαλί καναπέ που κάθονταν στο Central Park τον είχαν δανειστεί από το υπόγειο στο studio της Warner Bros

6. Η «μυστική πόρτα» στο διαμέρισμα της Μόνικα, που έκρυβε μέσα όλα τα πράγματα και την ακαταστασία της, ήταν όντως μυστική μέχρι εκείνο το επεισόδιο.

7. Οι αριθμοί έξω από τα διαμερίσματα άλλαζαν συχνά με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να μπερδεύεται πού και πού.

8. Ο λόγος που το διαμέρισμα της Μόνικα ήταν μοβ ήταν για να καθιερωθεί στο μυαλό των τηλεθεατών και να μείνει αξέχαστο – κάτι που πράγματι έγινε.

9. Το συνεργείο και οι ηθοποιοί ήταν υπεύθυνοι στο να ανανεώνουν τις φράσεις και τα σκίτσα στο μαγνητικό πίνακα που υπήρχε στο διαμέρισμα του Τζόι, ώστε να φαίνεται updated.

10. Ο ηθοποιός που υποδύονταν τον Γκάνθερ, ιδιοκτήτη του Central Perk, δεν έφτιαξε ποτέ κανονικό καφέ στο σετ. Και αυτό επειδή η μηχανή espresso θα έκανε πολλή φασαρία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss