Νείλος Ψαθάς: Ο 27χρονος,εκ γενετής τετραπληγικός που αποφοίτησε με άριστα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Νείλος Ψαθάς: Ο 27χρονος,εκ γενετής τετραπληγικός που αποφοίτησε με άριστα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ο 27χρονος Νείλος Ψαθάς με εκ γενετής τετραπληγία είναι σήμερα αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναμφισβήτητα μία από τις πιο συγκινητικές ορκωμοσίες που έχουν γίνει, με τον ίδιο το Νείλο Ψαθά να δίνει μαθήματα ζωής, έχοντας στο πλευρό του, τη μητέρα του.

Δεν μου αρέσει να διαχωρίζω, αλλά ο συγκεκριμένος απόφοιτος είναι αξιέπαινος, όχι μόνο επειδή κατάφερε παρά τις δυσκολίες να ολοκληρώσει τις σπουδές του αλλά και να αριστεύσει», σχολίασε ο Κοσμήτορας, κ. Λουκάς.

Ο Νείλος Ψαθάς έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα, την ώρα που έλαβε στα χέρια του το πτυχίο, το οποίο είχε βαθμολογία 8,08.

Σε δήλωσή του στην πανθεσσαλική εφημερίδα, Ταχυδρόμος, Ο Νείλος Ψαθάς ανέφερε: «Μπήκα το 2010 με παρότρυνση του αδερφού μου που ήταν ήδη φοιτητής στο συγκεκριμένο τμήμα. Η φοίτηση ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτητική. Το πρόγραμμα σπουδών είναι δύσκολο, υπάρχουν απαιτητικά μαθήματα και θέλει μεγάλη αφοσίωση. Με πολύ προσπάθεια τα κατάφερα».

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα σπουδαίο μάθημα ζωής για όλους εμάς!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss