Το νέο trailer της σειράς The Handmaid’s Tale είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Το νέο trailer της σειράς The Handmaid’s Tale είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό

Η πρώτη σεζόν της βραβευμένης με Emmy και Golden Globe σειράς, The Handmaid's Tale, σταμάτησε περίπου στο σημείο που είχε σταματήσει και το ομώνυμο βιβλίο της Margaret Atwood του 1995: με την Offred/June να μπαίνει σε ένα μαύρο βαν, χωρίς να ξέρει να θα την οδηγήσει στην ελευθερία ή στην φυλάκισή της.

 

Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Tom Hardy ως Al Capone

Η νέα σεζόν προσφέρει μία ματιά που φτάνει λίγο πιο μακριά από το βιβλίο της Atwood, με μία επίσημη περιγραφή που λέει: Η βραβευμένη με Emmy δραματική σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν που σχηματίζεται από την εγκυμοσύνη της offred και την συνεχή μάχη της να ελευθερώσει το μελλοντικό της παιδί από τη δυστοπική φρίκη του Gilead. "To Gilead είναι μέσα σου," είναι μία από τις αγαπημένες εκφράσεις της θείας Lydia. Στη δεύτερη σεζόν, η offred και όλοι οι χαρακτήρες μας θα παλέψουν -ή θα υποκύψουν- σε αυτή τη σκοτεινή αλήθεια. 

Το trailer δείχνει τη μάχη πριν την άνοδο του Gilead, την τιμωρία της Alexis Bledel στις τρομακτικές Αποικίες και τον Διοικητή (Joseph Fiennes) να απειλεί να πυροβολήσει κάποιον στο δάσος. Μοιάζει αρκετά ανατριχιαστικό, αλλά μία πολλά υποσχόμενη συνέχεια σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης την περασμένη χρονιά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss