Όταν ανοίξετε το Google Maps, σας περιμένει μία έκπληξη

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Δευτέρα 02 Απριλίου 2018

Όταν ανοίξετε το Google Maps, σας περιμένει μία έκπληξη

Πιθανότατα να ξέρετε το παιχνίδι "Πού είναι ο Waldo" από την εποχή των 90s -ο κοκκινομάλλης με τη ριγέ μπλούζα που είναι "χαμένος" σε πολύχρωμες φιγούρες και σχέδια. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε με αφορμή την Πρωταπριλιά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου φάρσα. 

 

Διαβάστε εδώ: Αν έχετε παλιό iPhone, το νέο update θα σας σώσει

Μπορείτε να παίξετε το "Πού είναι ο Waldo;" στο app του Google Maps στο Android, iPhone και στον υπολογιστή σας. Απλά μην το κάνετε, φυσικά, όταν οδηγείτε.

Ενώ η Google έχει μεγάλο ιστορικό σε επικές πρωταπριλιάτικες φάρσες, το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται από τους Max Greenwald and Shreena Thakore, δύο 23χρονους product managers, σύμφωνα με το Fast Company. Ως fans των ετήσιων φαρσών της Google, το δίδυμο ξεκίνησε να σχεδιάζει το παιχνίδι από τον Ιανουάριο, μέσα από το οποίο δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίζουν βραβεία όσο βρίσκουν χαρακτήρες.

Αν, λοιπόν, έχετε λίγο χρόνο να σκοτώσετε κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών, ο Waldo είναι εδώ για εσάς. Για να παίξετε το παιχνίδι, ξεκινήστε κάνοντας update το app στο κινητό σας. Μόλις πατήσετε play θα δείτε τον Waldo να σας χαιρετά από το πλάι της οθόνης σας. "Η διασκέδαση δεν σταματάει εκεί. Μόλις με βρείτε, θα σας μεταφέρω σε μέρη του κόσμου, όπου θα μπορέσετε να με ψάχνετε ξανά και ξανά," λέει ο Waldo. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss