Έρευνα του Netflix: Η καλύτερη παρέα για να βλέπεις σειρές είναι το κατοικίδιό σου

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Έρευνα του Netflix: Η καλύτερη παρέα για να βλέπεις σειρές είναι το κατοικίδιό σου

Ας το παραδεχτούμε. Το να βλέπει κανείς σειρές με άλλους έχει και τα αρνητικά του: μπορεί η παρέα σου να σου κάνει spoilers, ή να σε «απατήσει», βλέποντας το επόμενο επεισόδιο στα κρυφά. Τα κατοικίδια όχι μόνο δεν σου παίρνουν το τηλεκοντρόλ από τα χέρια και δεν κρίνουν τα γούστα σου (ΟΚ, ίσως τα κρίνουν λίγο), αλλά είναι ιδανική παρέα και αυτό επειδή σου κρατούν συντροφιά, σου κάνουν αγκαλιές και ξέρουν να ακούν.

Έρευνα του Netflix σε 27 χώρες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 58% των τηλεθεατών θεωρεί τα κατοικίδιά του ιδανική παρέα για να βλέπει σειρές. Μάλιστα το 30% των χρηστών του Netflix έχει φτιάξει και ξεχωριστό προφίλ στην πλατφόρμα για να παρακολουθεί τηλεόραση μαζί τους. Στην ερώτηση «γιατί τα κατοικίδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι για να βλέπεις σειρές;»,

37% απάντησαν: «Είναι πολύ τρυφερά»

21% απάντησαν: «Δεν σου παίρνουν το τηλεκοντρόλ από τα χέρια»

18% απάντησαν: «Δεν κάνουν ποτέ spoilers»

16% απάντησαν: «Είναι πάντα πρόθυμα για ένα ακόμη επεισόδιο».

Παρ' όλα αυτά, το «pet bingeing» μπορεί να έχει και απρόσμενες εξελίξεις. Πάνω από το ένα τρίτο των συμμετεχόντων στην έρευνα (37%) έχει αναγκαστεί να ξεβολευτεί προκειμένου να καθίσουν πιο άνετα τα ζωάκια του, το 22% έχει χρειαστεί να τα δωροδοκήσει με λιχουδιές προκειμένου να καθίσουν ήσυχα μπροστά στην τηλεόραση για περισσότερο χρόνο, και μερικοί (12%) έχουν φτάσει στο σημείο να διακόψουν την παρακολούθηση κάποιας σειράς, επειδή έμοιαζε να μην αρέσει στο pet τους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss