Έρχεται νέο, φθηνό iPhone;

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Έρχεται νέο, φθηνό iPhone;

Το να υπάρξουν οι λέξεις iPhone και φθηνό στην ίδια πρόταση, φαίνεται απίστευτο. Υπάρχουν, όμως, φήμες για κυκλοφορία νέων τηλεφώνων της Apple, σε πολύ χαμηλότερη τιμή – χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα.

Σύμφωνα με το Bustle, ένα νέο μοντέλο, στο μέγεθος του iPhone 5S αλλά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 6 πρόκειται ανακοινωθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple, τον Ιούνιο. Οπότε, εάν είμαστε σε αναζήτηση νέας συσκευής, καλό θα είναι να περιμένουμε λίγο. Φαίνεται η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Βέβαια, αυτό που συμβαίνει συχνά σε αυτή την εταιρεία, είναι ότι κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις με αποτέλεσμα τελικά, το φθηνότερο προϊόν να μην κυκλοφορήσει ποτέ – όπως έγινε με τα iPad και Mac Books που ήταν να βγουν στην αγορά το Μάρτιο.

Ενώ δε χάνουμε, λοιπόν, τίποτα με το να κάνουμε υπομονή μερικούς μήνες μέχρι να βγει επίσημη ανακοίνωση, καλό θα είναι να μην εναποθέσουμε όλες μας τις ελπίδες για νέα συσκευή στο καινούριο iPhone.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα 240 καινούρια emojis που έρχονται από την Apple

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss