Ο David Copperfield αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα διασημότερα «μαγικά» του

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ο David Copperfield αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα διασημότερα «μαγικά» του

Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας που λέει ότι ένας «μάγος» – ταχυδακτυλουργός δεν αποκαλύπτει ποτέ τα μυστικά του. Σε αυτόν τον κανόνα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, τι κάνεις σε περίπτωση που ένας δικαστής σου ζητήσει να εξηγήσεις τον τρόπο που γίνεται ένα κόλπο κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ένας πολίτης;

Οπως καταλαβαίνετε, ο διάσημος «μάγος» Ντέιβιντ Κόπερφιλντ αναγκάστηκε να αποκαλύψει στο δικαστήριο πως κάνει το συγκεκριμένα μαγικό έπειτα από αγωγή που δέχτηκε από Βρετανό που ισχυρίζεται ότι τραυματίσθηκε συμμετέχοντας σε σόου στο Λας Βέγκας.

Ο φίλος και ο εκτελεστικός παραγωγός του «μάγου», Κρις Κένερ, αποκάλυψε στους δικαστές το μυστήριο πίσω από μια ψευδαίσθηση του Κόπερφιλντ η οποία περιλαμβάνει την εικονική «εξαφάνιση» περίπου δώδεκα θεατών από τη σκηνή. Εργαζόμενοι στη σκηνή που κρατούν φακούς, οδηγούν τρέχοντας τους επιλεγμένους συμμετέχοντες πίσω από σκοτεινές κουρτίνες, κάτω από στενές, μυστικές διαβάσεις σε εσωτερικούς χώρους και μέσα σε μια κουζίνα του ξενοδοχείου MGM Grand, ώστε εγκαίρως να φτάσουν στο πίσω μέρος του θεάτρου για την «επανεμφάνισή τους».

Δείτε το βίντεο με το κόλπο εξαφάνισης εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss