Ο λόγος που το Twitter θέλει να αλλάξετε τον κωδικό σας άμεσα

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 07 Μαΐου 2018

Δευτέρα 07 Μαΐου 2018

Ο λόγος που το Twitter θέλει να αλλάξετε τον κωδικό σας άμεσα

Αν χρησιμοποιείτε το Twitter, θα πρέπει να αλλάξετε άμεσα τον κωδικό σας, και αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο και σε άλλα sites, τότε πρέπει να τον αλλάξετε και εκεί, συμβουλεύει το Twitter τους χρήστες. Σε ένα tweet του λογαριασμού Twitter Support, το social media site αποκάλυψε πως "πρόσφατα βρήκε ένα bug που αποθήκευε κωδικούς σε ένα εσωτερικό μητρώο". Το site εξήγησε πως το bug επιδιορθώθηκε και πως δεν έχει "καμία ένδειξη παραβίασης από κανέναν", παρ' όλα αυτά προτείνει στους χρήστες να αλλάξουν τον κωδικό τους ως προφύλαξη.

Διαβάστε εδώ: Πώς να διαγράψετε όλα όσα γνωρίζει το Facebook για εσάς

 

Το Twitter δεν αποκάλυψε δημόσια το πόσοι κωδικοί επηρεάστηκαν και για πόσο καιρό βρίσκονταν εκτεθειμένοι, αλλά σύμφωνα με το Reuters, "ένα άτομο εξοικειωμένο με την απάντηση της εταιρείας δήλωσε πως ο αριθμός ήταν 'ουσιαστικός' και πως ήταν εκτεθειμένοι για 'πολλούς μήνες'".

Το αν θα αλλάξετε τον κωδικό σας, έχει να κάνει με εσάς. Το Buzzfeed αναφέρει πως το Twitter "πρότεινε να αλλάξετε τον κωδικό σας ως 'προφύλαξη' και όχι ως επιτακτική ανάγκη" και δεν αποτελεί υποχρέωση.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss