Ποιοι δύο χαρακτήρες του Game of Thrones θα συναντηθούν επιτέλους

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ποιοι δύο χαρακτήρες του Game of Thrones θα συναντηθούν επιτέλους

Φαίνεται πως το King’s Landing θα έχει πολύ κόσμο στην όγδοη σεζόν. Ο Χειμώνας μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα, αλλά οι ηθοποιοί  Tom Wlaschiha και Vladimir Furdik βρέθηκαν μαζί στο πλατό. Ναι, μιλάμε για τον Jaqen H’ghar και τον Night King.

Οι παραγωγοί του GoT προσπαθούν να μη δίνουν πληροφορίες στους φανατικούς για όσα πρόκειται να συμβούν, όμως το μεγαλύτερο μέρος του cast φαίνεται να ετοιμάζει κάτι πολύ σημαντικό στο Dragon Pit. Εκεί βρίσκονται όλοι, εκτός από τις δύο βασίλισσες Cersei και Daenerys.

Βέβαια, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τότε που η Sibel Kekeli – ή αλλιώς Shae- εμφανίστηκε στα γυρίσματα της έκτης σεζόν, ενώ είχε ήδη χάσει τη ζωή της, απλώς και μόνο επειδή οι παραγωγοί ήθελαν να μπερδέψουν το κοινό.  Οπότε, ο Jaqen και ο Night King θα βερθούν όντως;

Ο H’ghar και οι Faceless Men έχουν συμμετάσχει σε τεράστιο βαθμό στην ιστορία της Arya και είναι όλοι δολοφόνοι. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να παλεύουν στο πλευρό της. Από την άλλη, προσεύχονται στο Θεό του Θανάτου, οπότε μήπως θα προτιμήσουν να την απέναντι πλευρά;

Ό,τι κι αν συμβεί, είναι εγγυημένο ότι το Dragon Pit πρόκειται να μετατραπεί είτε σε πεδίο μάχης, είτε σε νεκροταφείο για τους απελπισμένους χαρακτήρες που θα προσπαθήσουν να σταθούν ενάντια σε White Walkers και Faceless Men.

 

Gallery: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss