Με το νέο update του Instagram μπορείτε να κάνετε unfollow τον πρώην σας χωρίς να το καταλάβει

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Με το νέο update του Instagram μπορείτε να κάνετε unfollow τον πρώην σας χωρίς να το καταλάβει

Ένα νέο update του Instagram έρχεται για να γίνει πολύ βοηθητικό: Τώρα μπορούμε να κάνουμε mute αυτούς που ακολουθούμε χωρίς να τους κάνουμε unfollow. Σίγουρα θα έχετε αρκετούς ανθρώπους στο timeline σας που πραγματικά θέλετε να τους κάνετε unfollow αλλά δεν μπορείτε επειδή δουλεύουν δύο γραφεία πιο δίπλα.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 3 σημεία του σπιτιού που μπορείτε να βγάλετε τις πιο ωραίες φωτογραφίες για το Instagram

 

Το Twitter και το Facebook μας έχουν προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε mute αυτούς που το παρακάνουν λίγο με τα πολλά posts, αλλά αυτή η νέα μία νέα εποχή για το Insta. Προηγούμενως, ενώ το Instagram δεν έστελνε ποτέ notification πως κάποιος μας έκανε unfollow, αλλά μπορούμε εύκολα να το μάθουμε -έχει πληγωθεί πολύς κόσμος.

Πώς το κάνετε; Πατήστε τις τρεις τελείες στη δεξιά γωνία του post και επιλέξτε το "Mute" ή "Σίγαση". Μπορείτε να διαλέξετε να κάνετε mute μόνο τα posts του χρήστη ή και τα stories του. Απλό!

Σύμφωνα με το Buzzfeed, ακόμα κι αν κάνετε mute κάποιον μπορείτε να δείτε προσωπικά μηνύματα από εκείνους, να δείτε τα posts τους όταν μπείτε στον λογαριασμό τους και να σας έρθει notification αν σας κάνουν οπουδήποτε tag. Απλά δεν γεμίζουν το feed σας χωρίς λόγο!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss