Στη νέα σεζόν του Game of Thrones, θα δούμε το μεγαλύτερο δράκο ως τώρα

Κυριακή 03 Ιουνίου 2018

Κυριακή 03 Ιουνίου 2018

Στη νέα σεζόν του Game of Thrones, θα δούμε το μεγαλύτερο δράκο ως τώρα

Φαίνεται πως η όγδοη σεζόν του Game of Thrones θα είναι η πιο εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τους φανατικούς της σειράς, στα γυρίσματα χρησιμοποιείται μία τεράστια στολή δράκου, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Πρόκειται να εμφανιστεί ο μεγαλύτερος δράκος, ως τώρα.

Όπως κάθε ζώο - πραγματικό ή μυθικό - έτσι κι εκείνοι χρειάζεται χρόνια μέχρι να φτάσουν στο ανώτατο σημείο της ανάπτυξής τους. Από τη στιγμή που τους έφερε στη ζωή η Daenerys, μέχρι τώρα, τους έχουμε δει να ωριμάζουν, να ψηλώνουν και να πετάνε! Είναι τρομακτικοί και πανέμορφοι, καθώς θεωρούταν πως είχαν εκλείψει - ώσπου η Khaleesi βοήθησε να εκκολαφθούν τα αυγά τους, με τη φωτιά από την κηδεία του συζύγου της, Khal Drogo.

 

 

Τα "παιδιά της", όπως τα αποκαλεί, ήταν τρία, αλλά ανέβαινε μόνο στον πιο ογκώδη, τον Drogon. Τώρα, όμως, που ο Night King έχει με το μέρος του τον Viserion (που είναι απίστευτα κακό), της έχουν απομείνει εκείνος και ο Rhaegal. Δεν έχουμε δει κανέναν να πετάει με τον τελευταίο, οπότε προκύπτει ένα σημαντικό ερώτημα: Εκείνη η στολή, τελικά σε ποιον ανήκει;

Μήπως ο Jon Snow προτιμήσει το Rhaegal, ο οποίος ίσως έχει εξελιχθεί περισσότερο από τον αδελφό του; Ή, είναι πιθανότερη η χειρότερη -για τους ανθρώπους- εκδοχή, το κοστούμι να φορεθεί από το δράκο - ζόμπι, Viserion;

Το σίγουρο είναι ότι δε θα μάθουμε τι ισχύει πραγματικά, μέχρι να βγει στον αέρα το αντίστοιχο επεισόδιο. Από τη στιγμή που οι συντελεστές του Game of Thrones έχουν γυρίσει οκτώ διαφορετικά σενάρια για το τέλος, ώστε να μη διαρρεύσει τίποτα, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε σωστές υποθέσεις.

 

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει ο Khal Drogo στο Game of Thrones;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss