Το νέο update του iPhone δίνει τέλος στον εθισμό μας στα social media

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Το νέο update του iPhone δίνει τέλος στον εθισμό μας στα social media

Την επόμενη φορά που θα αντιληφθούμε ότι "χαθήκαμε" στον κόσμο του Instagram, βλέποντας φωτογραφίες του πρώην μας από τις διακοπές του τον Ιούλιο του 2014 και θα απορήσουμε με τον εαυτό μας, θα ξέρουμε πως η Apple είναι εδώ για εμάς. Το νέο της χαρακτηριστικό, θα μας βοηθήσει θέτοντας κάποια όρια.

Λέγεται App Limits και αποτελεί κομμάτι της εφαρμογής Screen Time που πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, έχοντας κάτι τρομακτικό: θα μας παρέχει τη δυνατότητα να δούμε πόσο χρόνο περνάμε στα social media, και άλλες εφαρμογές. Με άλλα λόγια, θα ξέρουμε πόσο χρόνο σπαταλήσαμε από τη μέρα μας, ενώ θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλα πράγματα.

Εδώ  έρχεται το App Limits, αφήνοντάς μας να ορίσουμε εμείς το χρονικό διάστημα που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να «χαζέψει» στο τηλέφωνο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν θέσουμε το όριο της μίας ώρας, όταν περάσουν 55 λεπτά θα έρθει μήνυμα «Έχετε 5 λεπτά ακόμα»  στην οθόνη μας.

Παρόμοιες εφαρμογές έχουν κατασκευαστεί, όπως το Moment και το ScreenLimit, όμως η συγκεκριμένη θα γίνει αυτόματα μέρος του iPhone μας, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του iOS 12.

 

Διαβάστε επίσης: Android P: Τέλος στο ατελείωτο scrolling τις μεταμεσονύχτιες ώρες

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss