Σε δημοπρασία τα μετάλλια του «αγαπημένου» βοηθού της βασίλισσας

Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018

Σε δημοπρασία τα μετάλλια του «αγαπημένου» βοηθού της βασίλισσας

«Το Στέμμα» (The Crown), που προβάλλεται στο Netflix, είναι μια από τις καλύτερες κινηματογραφικές/τηλεοπτικές μεταφορές της ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Και στα μάτια της νεότερης γενιάς των θεατών της επιτυχημένης βρετανικής σειράς, έχει αναδειχθεί ένας απροσδόκητος αστέρας που δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό προσωπικό γραμματέα της βασίλισσας που η παρουσία του στο πλάι της ήταν πραγματικά ανεκτίμητη κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της βασιλείας της.

Εκτός, όμως, από βασιλικός βοηθός, ο Μάρτιν Τσάρτερις, είχε υπάρξει επίσης παρασημοφορεμένος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και άλλα πολλά. Η πραγματική ζωή του θα παρουσιαστεί αυτό το μήνα σε μια δημοπρασία, καθώς η οικογένειά του συμφώνησε να πουλήσει την εξαιρετική συλλογή με τα μετάλλια και τα παράσημα του Τσάρτερις.

Μεταξύ πολλών άλλων στρατιωτικών τιμών, γράφει η βρετανική Telegraph, ο σερ Μάρτιν, Βαρόνος Τσάρτερις του Άμισφιλντ, τιμήθηκε και με τα παράσημα «Queen’s Service Order», «Order of the Bath», «The Royal Victorian Order» και «France’s Legion d’Honneur» τα οποία βγαίνουν τώρα όλα μαζί προς πώληση σε μία συλλογή που εκτιμάται ότι η τιμή της θα αγγίξει τις 15.000 λίρες (17.000 ευρώ).

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss