Αυτή είναι η "ανατριχιαστική" σκηνή που κόπηκε από το Sex and The City

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αυτή είναι η "ανατριχιαστική" σκηνή που κόπηκε από το Sex and The City

Το Sex and the City έγινε 20 φέτος και υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι σοκαριστικά ακόμα και σήμερα, δύο δεκαετίες μετά. Οι παραγωγοί της σειράς ήταν ιδιαίτερα εκκεντρικοί όσον αφορά στο περιεχόμενο αρκετών επεισοδίων, και η HBO τους επέτρεπε να κάνουν ό,τι ήθελαν. Υπήρξαν, όμως, στιγμές που οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να «πατήσουν πόδι» και να σταματήσουν ορισμένες ιδέες.

Παράδειγμα τέτοιας στιγμής αποτελεί το επεισόδιο The Monogamists, της πρώτης σεζόν. Τότε, η Charlotte έβγαινε με το Michael, που είχε ιδιαίτερες σεξουαλικές ανάγκες. Είχε επίσης ένα σκύλο, τον Butterscotch, ο οποίος δεν τους άφηνε ποτέ μόνους.

Στην τελευταία σκηνή του ζήτησε να χωρίσουν και έφυγε έξαλλη από το σπίτι του. Το επεισόδιο τελείωσε εκεί, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε συνέχεια.

Η αρχική εκδοχή του σεναρίου ήθελε την πρωταγωνίστρια να επιστρέφει μετανιωμένη και να αντικρίζει κάτι ανατριχιαστικό: εκείνον σε τρυφερές στιγμές με τον Butterscotch.

Καταλαβαίνουμε ότι ήταν αδύνατο κάτι τέτοιο όχι μόνο να βγει στον αέρα, αλλά και να γυριστεί. «Δεν πιστεύω ότι μας πέρασε από το μυαλό να το κάνουμε αυτό», δήλωσε ο σεναριογράφος, Darren Star, στο Vanity Fair.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμείς το πιστεύουμε.

 

Gallery: Δείτε επίσης 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι για το Sex and the City

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss