Η πιο καθοριστική στιγμή στα Φιλαράκια προέκυψε από ένα τεράστιο λάθος

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η πιο καθοριστική στιγμή στα Φιλαράκια προέκυψε από ένα τεράστιο λάθος

Μπορεί να είναι μία από τις πιο ξεκαρδιστικές σειρές που έχουμε δει, όμως τα Φιλαράκια μας έκαναν πολλές φορές να αγωνιούμε. Θα κατέβει η Rachel από το αεροπλάνο; Σε ποιας το δωμάτιο μπήκε τελικά ο Ross; Ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να διαχειριστούμε, όταν βλέπαμε τα επεισόδια για πρώτη φορά.

Ποιο ήταν, όμως, το μεγαλύτερο σοκ για εμάς; Φυσικά, η ατάκα «Δέχομαι εσένα, Rachel», που είπε ο Ross την ώρα που παντρευόταν τη Emily.

Μιλώντας στην εκπομπή The Story Behind, ο σεναριογράφος Greg Malice και ο παραγωγός David Crane αποκάλυψαν ότι η ιδέα για την επική αυτή φράση τους ήρθε όταν ο David Schwimmer, που ενσάρκωσε το συγκεκριμένο ρόλο, μπέρδεψε τα λόγια του, σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια.

«Έπρεπε να πει ‘Emily, το ταξί περιμένει κάτω’, ή κάτι τέτοιο. Αντί για αυτό, είπε ‘Rachel, το ταξί περι...ΩΧ!’. Και θυμάμαι ότι καθόμουν δίπλα στον David και είπα ‘Αυτό είναι’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Malice.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι αν ο Schwimmer δεν είχε κάνει εκείνο το λάθος, η κατάληξη της σειράς ίσως να ήταν εντελώς διαφορετική.

Εκτός από αυτό, όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που οι δημιουργοί αποφάσισαν στην πορεία. Για παράδειγμα, ο Gunther επιλέχθηκε για το ρόλο επειδή ήταν ο μοναδικός κομπάρσος που ήξερε πώς να χρησιμοποιεί καφετιέρα. Επίσης, η Phoebe αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα στα τρίδυμα του αδελφού της, επειδή η Lisa Kudrow που την υποδυόταν, έμεινε έγκυος στην πραγματικότητα!

 

Διαβάστε επίσης: 5 προσβλητικά πράγματα από τα Φιλαράκια που δεν είχαμε προσέξει

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


More for you

 
 

Don't Miss