Η κηδεία του Avicii πραγματοποιήθηκε δύο μήνες μετά το θάνατό του, στο ίδιο κοιμητήριο με τη Greta Garbo

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η κηδεία του Avicii πραγματοποιήθηκε δύο μήνες μετά το θάνατό του, στο ίδιο κοιμητήριο με τη Greta Garbo

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της οικογένειάς του, η κηδεία του Σουηδού DJ Avicii έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο σταρ, που στην πραγματικότητα ονομαζόταν Tim Bergling, βρέθηκε νεκρός σε ένα ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του Ομάν, αφού αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στα 28 του χρόνια.

«Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Παρόντες ήταν οι πιο κοντινοί του φίλοι, και τα μέλη της οικογένειάς του», ανακοίνωσε στο ΒΒC η Ebba Lindqvist, δημοσιογράφος από τη Σουηδία.

Η οικογένεια Bergling αποκάλυψε ότι εκείνος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, θεωρώντας την αυτοκτονία ως μοναδική διέξοδο. “Δεν άντεχε άλλο”, είπαν χαρακτηριστικά. Έφτασε στο απόγειο της καριέρας του τόσο νωρίς, και πλήρωσε ακριβά το τίμημα.

Σταρ όπως η Rita Ora, η Hasley, η Madonna και οι Chainsmokers απέδωσαν φόρο τιμής στον 28χρονο, ενώ ο φίλος του και παραγωγός Calvin Harris δήλωσε “συντετριμμένος” για την απώλεια μίας “τόσο όμορφης” ψυχής.

Πλέον, αναπαύεται στο Κοιμητήριο Woodland της Στοκχόλμης, που είναι κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Αυτό αποτελεί και την τελευταία κατοικία της ηθοποιού Greta Garbo.

 

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες από την αυτοκτονία του Avicii

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss