Αν έχετε αυτό το χαρακτηριστικό προσώπου, μάλλον είστε νάρκισσος

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Αν έχετε αυτό το χαρακτηριστικό προσώπου, μάλλον είστε νάρκισσος

Άσχημα νέα γι' αυτούς και συγκεκριμένα αυτές που έχουν χοντρά και προσεγμένα φρύδια, καθώς θα μπορούσε να σημαίνει πως είναι νάρκισσοι, ή τουλάχιστον αυτό λέει μία νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Toronto.

Αρχικά, η έρευνα είχε σκοπό να ανακαλύψει αν ένα χαρακτηριστικό προσώπου θα μπορούσε να δείχνει ναρκισσιστική προσωπικότητα. Οι ερευνητές τράβηξαν φωτογραφίες τα πορτραίτα των συμμετεχόντων και τους έβαλαν να συμπληρώσουν την Απογραφή Ναρκισιστικής Προσωπικότητας (που είναι ένα τυποποιημένο test).

Μετά, ένα δεύτερο group συμμετεχόντων έκριναν τις φωτογραφίες για να αποφασίσουν ποιος έμοιαζε πιο αυτάρεσκος με βάση μόνο την εξωτερική εμφάνιση. Οι ερευνητές έδειξαν στο ίδιο group μεμονωμένα σημεία των προσώπων, έτσι ώστε να καταλάβουν ποιοι άλλοι παράγοντες κάνουν τους ανθρώπους να μοιάζουν αυτάρεσκοι στους άλλους.

"Ανακαλύψαμε πως οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κρίνουν τον ναρκισσισμό των άλλων μόνο από το πάνω μέρος του προσώπου τους -συγκεκριμένα, από τα φρύδια και μόνο," δήλωσε στο Allure η Mirand Giacomin, βασική ερευνήτρια της μελέτης. Οι ερευνητές έβγαλαν το συμπέρασμα πως η "διακριτικότητα των φρυδιών" είναι άμεσα συσχετισμένη με το επίπεδο ναρκισσισμού του καθενός. Οπότε, όσο πιο έντονο και μεγάλο το φρύδι, τόσο νάρκισσος είναι κάποιος. 

"Τα χοντρά φρύδια είναι στη μόδα τώρα," είπε η Giacomin. "Η προτίμηση κάποιου για χοντρά φρύδια θα μπορούσε να έχει σχέση με την επιθυμία του να είναι ελκυστικός και αρεστός".

 

Gallery: Οι πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της Cara Delevingne στο κόκκινο χαλί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss