4 αηδιαστικά πράγματα που κάνουν κρυφά όλες οι γυναίκες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

4 αηδιαστικά πράγματα που κάνουν κρυφά όλες οι γυναίκες

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουμε όταν είμαστε μόνες μας αλλά δεν είμαστε έτοιμες να το παραδεχτούμε. Μπορεί, για παράδειγμα, να καθόμαστε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη πειράζοντας σπυράκια ή να φοράμε το ίδιο εσώρουχο επειδή έχουμε αργήσει για τη δουλειά. Αλλά ξέρετε κάτι; Όσο αηδιαστικά κι αν φαίνονται, οι περισσότερες από εμάς τα έχουμε κάνει.

Φυσικά, δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε ανοιχτά με τον καθένα. Αλλά το να γνωρίζουμε ότι είναι φυσιολογικά, είναι πολύ σημαντικό. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ για να τα πούμε όλα.

Παρακάτω βρίσκονται τέσσερις γυναικείες καταστάσεις που, αν και δεν αναδεικνύουν τον καλύτερό μας εαυτό, συμβαίνουν – και δεν είναι κακό.

Πειράζουμε τις τρίχες που μεγαλώνουν ανάποδα

Όταν δούμε μία τριχούλα που κάτω από το δέρμα μας, νιώθουμε την ακατανίκητη ανάγκη να την τραβήξουμε. Μπορεί να φαίνεται παράξενο γιατί είναι μία τόσο μικρή λεπτομέρεια, αλλά είναι κάτι που μπορεί να μας αλλάξει τη μέρα.

«Σπάμε» σπυράκια

Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και είναι εκεί. Μιλάμε για το φίλο μας που εμφανίζεται πάντα στην πιο ακατάλληλη στιγμή: εκείνο το σπυράκι. Γνωρίζουμε καλά ότι δεν κάνει να το αγγίξουμε, αλλά αδιαφορούμε. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε ήσυχο και εάν δεν το ξεφορτωθούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε από το σπίτι.

Φοράμε το ίδιο εσώρουχο δεύτερη φορά

Έχουμε αργήσει, δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε καν το συρτάρι και είναι εκεί: το σουτιέν που φορούσαμε χθες και ξεχάσαμε να βάλουμε στο πλυντήριο, έχει μείνει επάνω σε μία καρέκλα και μας κοιτάζει. ‘Η, μάλλον, εμείς το κοιτάζουμε. Πρέπει να το πλένουμε μετά από κάθε χρήση. Αυτό είναι το σωστό και το υγιεινό, αλλά μερικές φορές απλώς δε γίνεται. Και το δεχόμαστε, το καταλαβαίνουμε, το φοράμε και δεν ξαναμιλάμε για αυτό.

Πειράζουμε το ξηρό μας δέρμα

Παρότι πρέπει να συμβουλευόμαστε το γιατρό μας για τις αλλαγές που αφορούν το δέρμα μας, υπάρχουν μέρες που η επιδερμίδα μας είναι ιδιαίτερα ξηρή χωρίς λόγο. Έτσι, δεν μπορούμε να αντισταθούμε και να μην την ξύσουμε, για να απαλλαγούμε νωρίτερα από τα νεκρά κύτταρα. Ναι, είναι σιχαμερό. Ναι, είναι απολαυστικό, Ναι, το κάνουμε.

Ποια είναι η δική σας αηδιαστική συνήθεια;

 

Διαβάστε επίσης: Αν έχετε αυτό το χαρακτηριστικό προσώπου, μάλλον είστε νάρκισσος

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss