Τα καλύτερα μέρη για βουτιές

Τζουλιάννα Καρνέζη ΤΖΟΥΛΙAΝΝΑ ΚΑΡΝΕΖΗ Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Τα καλύτερα μέρη για βουτιές

Ψαγμένα spot για καλλιτεχνικές βουτιές και τις καλύτερες φωτογραφίες.

Βουτιές από τα βράχια, από ύψος για τους πιο τολμηρούς ή από τους ώμους φίλων. Το αγαπημένο παιχνίδι των διακοπών! Μέρη στην Ελλάδα ότι πρέπει για ονειρεμένες βουτιές!

Στη Θάσο, η Γκιόλα. Mυστήρια λίμνη-πισίνα κοντά στο νησάκι Αστρίς – μόνο με κάποιο ντόπιο θα καταφέρετε να την ανακαλύψετε, θα σας φάει ο ήλιος πάνω σε επίπεδες πλάκες και απότομα βράχια, αλλά αξίζει τον κόπο.

Η παραλία Σαρακήνικο στη Μήλο έχει μέρη ιδανικά για βουτιές. Χρειάζεται λίγο εξερεύνηση.

Μη χάσετε την εμπειρία μιας βουτιάς στη βαθιά καταπράσινη λίμνη που σχηματίζει ο καταρράκτης 25 μέτρων στο Πολυλίμνιο, 20χλμ. από την Πύλο, κοντά στο χωριό Χαραυγή, περνώντας μέσα από ένα μονοπάτι με ξύλινα γεφυράκια πνιγμένο στα πλατάνια.

Η παραλία Σεϋχέλλες στην Ικαρία βρίσκεται 25χλμ. δυτικά από τον Άγιο Κήρυκο και 20χλμ. νότια του Εύδηλου λίγο πιο έξω από το χωριό Μαγγανίτης. Τα καταγάλανα νερά της, οφείλουν το εντυπωσιακό τους χρώμα στα τριγύρω ασβεστολιθικά βράχια. Οι βουτιές σε αυτήν την παραλία είναι κάτι που δύσκολα θα ξεχάσετε, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Περικυκλωμένη από επιβλητικούς βράχους και στρωμένη με κάτασπρα βότσαλα αποτελεί έναν κρυφό παράδεισο στον οποίο μπορείτε να καταφύγετε όταν θέλετε να ξεφύγετε απ’ όλους και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε άλλη χώρα.

Οι καλύτερες βουτιές στην Σαντορίνη: στον Άγιο Νικόλα, το γραφικό νησάκι με το εκκλησάκι πίσω από το Αμμούδι. Θα σας οδηγήσει το μονοπατάκι μετά τις ταβέρνες. Για περισσότερα επισκεφτείτε το www.thea.gr

More for you

 
 

Don't Miss