6 κόλπα για να κλείνετε τις πιο φθηνές πτήσεις

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

6 κόλπα για να κλείνετε τις πιο φθηνές πτήσεις

Αν ο βασικός στόχος σας είναι να βρείτε την πιο φθηνό deal, τότε το κλειδί είναι να αφήσετε τις πτήσεις να καθορίσουν τον προορισμό, παρά το αντίθετο, όπως είπαν οι travel bloggers Greg Victor και Jo Mae στο Bustle. Μπορεί να μην είναι πάντα δυνατόν να πάτε οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, αλλά αν έχετε έστω κάποια ευελιξία, μπορείτε να γίνετε λίγο αυθόρμητη και να ταξιδέψετε σε έναν προορισμό για τον οποίο δεν γνωρίζετε πολλά.

Δείτε παρακάτω 6 κόλπα για να κλείσετε τις πιο φθηνές πτήσεις για το επόμενο ταξίδι σας.

1. Συγκρίνετε μηχανές αναζήτησης

Μην επαναπαυθείτε στις υπηρεσίες μίας μόνο μηχανής αναζήτησης, αλλά συγκρίνετε τις τιμές σε πολλές διαφορετικές. Μερικές φορές συμφέρει καλύτερα να μπείτε κατευθείαν στο site της αεροπορικής εταιρείας.

2. Ταξιδέψτε όταν θα έχετε τον λιγότερο ανταγωνισμό

Αν μπορείτε, διαλέξτε μία ημερομηνία και ώρα που η πτήση σας δεν θα έχει πολλή ζήτηση. Μεσοβδόμαδες πτήσεις, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ είναι πιο φθηνές.

3. Δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς

Αν είστε διατεθειμένη να κάνετε ενδιάμεσες στάσεις (και ενδεχομένως να ανακαλύψετε την πόλη στην οποία θα βρεθείτε για μερικές ώρες), μερικές φορές οι μηχανές αναζήτησης πτήσεων δεν θα σας δείξουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να λειτουγούν καλύτερα για εσάς. Κοιτάξτε την κάθε πτήση αναλυτικά, αφού μπορεί να έρθει πιο οικονομικά και να δείτε περισσότερα μέρη.

4. Παρακολουθήστε τις πτήσεις σας

Σε πολλά sites αναζήτησης πτήσεων μπορείτε να επιλέξετε να δέχεστε ένα email όταν η τιμή στην πτήση που θέλετε, πέσει. Όταν έρθει το email και η τιμή είναι χαμηλή, αγοράστε τα εισητήρια, καθώς να ανέβει ξανά. Αν σας αποσταλεί email που γράφει πως η τιμή έχει ανέβει, τότε πιθανόν να ανέβει ακόμη περισσότερο.

5. Κλείστε μία θέση τη φορά

Το κόστος δύο θέσεων σε μία πτήση είναι περισσότερο από το διπλό, απ' το αν κλείνατε μία. Αν αυτό συμβαίνει με την πτήση σας, τότε κλείστε τις θέσεις μία μία.

6. Αλλάξτε browser

Eίναι κοινό μυστικό πως αν ψάχνετε μία πτησή πολύ συχνά, κάθε φορά η τιμή της θα είναι και πιο υψηλή. Γι' αυτό αναζητήστε την πτήση από διαφορετικούς browsers για να μην φανεί πως την ψάχνετε συχνά.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα μέρη του κόσμου που πρέπει να επισκευτείτε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss