Οι 2 λέξεις που θα σας πάνε στο first class του αεροπλάνου

Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 01 Μαρτίου 2018

Οι 2 λέξεις που θα σας πάνε στο first class του αεροπλάνου

Η αναβάθμιση θέσης είναι το ιερό δισκοπότηρο όσον αφορά τα ταξίδια, με αεροσυνοδούς, travel bloggers και ειδικούς να αναλύουν τους καλύτερους τρόπους για να μεταφερθεί κανείς στην first class. Δυστυχώς, φαίνεται πως δεν υπάρχει απόλυτα σίγουρος τρόπος να πάρεις αναβάθμιση θέσης (εκτός από το να την πληρώσεις, φυσικά), αλλά υπάρχουν διάφορα κόλπα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να πετάξει λίγο πιο άνετα.

 

Το πιο πρόσφατο προέρχεται από κάποια που ταξιδεύει συνεχώς και επιμένει πως η χρήση δύο συγκεκριμένων λέξεων είναι πιθανό να μας πάνε κατευθείαν στην first class. Ποιες είναι αυτές; Διαχείριση εσόδων. Η συγγραφέας Tilly Bagshawe είπε πως υπάρχει μία ξεχωριστή φράση που χρησιμοποιεί για να ζητήσει αναβάθμιση θέσης.

Η Tilly εξηγεί πως εκείνοι που κάνουν καλή διαχείριση εσόδων πρέπει να σιγουρέψουν πως η πτήση είναι κερδοφόρα και θα είναι εκείνοι που θα πουν στα πρακτορεία κρατήσεων τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Η συμβουλή της είναι να καλέσετε τις κρατήσεις και να ρωτήσετε: "Έχει η διαχείρηση εσόδων ανακοινώσει θέσεις first class για αναβάθμιση μιλίων;" "Όταν λένε όχι," είπε, "ζητήστε τους να τσεκάρουν ή να σας περάσουν στη γραμμή της διαχείρισης εσόδων έτσι ώστε να ρωτήσετε το πότε θα τις ανακοινώσουν, όπως και το πόσες θέσεις έχουν μείνει." Μετά, απαντήστε ευγενικά κάπως έτσι: "Δεν έχετε πουλήσει 20 θέσεις; Γιατί δεν τις ανακοινώνετε;"

Η Tilly ισχυρίζεται πως χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο έχει 100% επιτυχία στο να πάρει upgrade στη θέση της. Αξίζει μία δοκιμή.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τοπία μέσα από μία γυάλινη μπάλα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss