Αυτή είναι η φθηνότερη πόλη για να ταξιδέψετε το 2018

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Αυτή είναι η φθηνότερη πόλη για να ταξιδέψετε το 2018

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με μικρό budget αυτή την άνοιξη, τότε είστε στο σωστό μέρος. H Kρακοβία ονομάστηκε η πιο φθηνή πόλη για διακοπές σύμφωνα με το ετήσιο City Costs Barometer. Το δημοσίευμα συγκρίνει τον μέσο όρο των τιμών που θα πρέπει να πληρώσουν οι ταξιδιώτες για 12 απαραίτητα αντικείμενα διακοπών σε 36 διαφορετικούς προορισμούς. Τα αντικείμενα περιλαμβάνουν μία γκάμα από ποτά, ένα βραδινό γεύμα για δύο με κρασί, δύο νύχτες σε ξενοδοχείο τριών αστέρων, επισκέψεις σε αξιοθέατα και μεταφορές μέσα στην πόλη.

Στη "δεύτερη" πόλη της Πολωνίας, το συνολικό κόστος γι' αυτά τα αντικείμενα ανέρχεται στα 188 ευρώ. Έξι ακόμα Ανατολικές χώρες της Ευρώπης περιλαμβάνονται στη λίστα με τις top 10, με τη Βίλνιους, πρωτεύουσα της Λιθουανίας, να είναι η δεύτερη πιο φθηνή. Η Ρίγα, πρωτεύουσα της Λετονίας ήρθε στην τρίτη θέση.

Η πιο ακριβή πόλη ονομάστηκε το Άμστερνταμ, όπου η διαμονή κοστίζει 416 ευρώ. Η είσοδος στα μουσεία και στις γκαλερί της ολλανδικής πρωτεύουσας ανέρχεται στο σύνολο των 53 ευρώ. Ωστόσο, τα γεύματα και τα ποτά ήταν πιο χαμηλά απ' ότι στο Παρίσι και τη Βενετία, όπου ένα γεύμα με τρία πιάτα ανέρχεται στα 80 ευρώ. Όσο για το Λονδίνο, βρέθηκε στην 25η θέση με συνολικό κόστος για ένα mini break στην πόλη, στα 400 ευρώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το ταξίδι στην παλαιότερη πόλη του κόσμου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss