Πώς να κάθεστε άνετα στο αεροπλάνο, σύμφωνα με τους ειδικούς

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Πώς να κάθεστε άνετα στο αεροπλάνο, σύμφωνα με τους ειδικούς

Είτε η πτήση είναι σύντομη, είτε πολύ μεγάλη, ένα είναι σίγουρο: Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει πως δεν μπορεί να κουνήσει το σώμα του όταν πρόκειται να σηκωθεί από τη θέση του. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μερικά κόλπα για να καθόμαστε άνετα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και να μη νιώθουμε τόσο πιασμένοι όταν έρχεται η ώρα να κατέβουμε.

Διαβάστε επίσης: 5 μυστικά από αεροσυνοδούς που θα αλλάξουν για πάντα το πώς βλέπετε τις πτήσεις

 

Το θέμα με τα αεροπλάνα είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος χώρος για να περπατήσει ή να κουνηθεί κάποιος άνετα -γι' αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό που έχουμε. Η λύση είναι απλή: Πρέπει να βεβαιωθούμε πως καθόμαστε όσο πιο πίσω στη θέση μας γίνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στους γοφούς μας και στη πλάτη της θέσης. Μετά, μπορούμε να κάνουμε ένα ρολό από μία κουβέρτα ή ένα φούτερ και ενώ σκύβουμε ελαφρώς προς τα μπροστά, να το τοποθετήσουμε στο σημείο που ξεκινάει η μέση μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε την καλύτερη δυνατή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Φυσικά, το να έχουμε καλή στάση σώματος δεν σημαίνει πως δεν θα κουραστούμε να είμαστε ακίνητοι για πολλές ώρες. Γι' αυτό, θα πρέπει να σηκωνόμαστε για τουλάχιστον ένα λεπτό κάθε τόσο για να τεντώνουμε τα γόνατα, τους γοφούς και την πλάτη μας. Τέλος, απλώστε τα χέρια σας προς τα μπροστά για να ξεκουράσετε τους αγκώνες και ανεβοκατεβάστε τις φτέρνες σας δέκα φορές για να ξεκουράσετε τους αστραγάλους σας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss