Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας που θα κάνει πολλές γυναίκες χαρούμενες

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας που θα κάνει πολλές γυναίκες χαρούμενες

Η Ελληνική εταιρεία δερμάτινων ειδών Callista, στα πλαίσια της προσπάθειάς της για ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να συμμαχίσει με την ΜΚΟ "Στόχος-Πρόληψη", η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 με την εκστρατεία "Η μόδα βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους". Έχοντας ως σκοπό τη διάδοση του αισιόδοξου μηνύματος της πρόληψης και την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε γυναίκες που την έχουν ανάγκη, η εταιρεία Callista συνεργάστηκε με την διοίκηση της ΜΚΟ και δημιούργησε μία σειρά από προϊόντα με τα διακριτικά του "Στόχου".

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων προϊόντων, θα διατεθούν αποκλειστικά για τις δράσεις του σωματείου που σαν κύριο μέλημα έχει την εξεύρεση πόρων και το κανάλι επικοινωνίας με τις ελληνίδες γυναίκες, υλοποιώντας παράλληλα με την ενημέρωση, και δράσεις προληπτικού ελέγχου του καρκίνου του μαστού.

Η πρόεδρος του "Στόχου-Πρόληψη" κα Μαριλένα Στρατοπούλου, δήλωσε: "Οι γυναίκες που επιλέγουν την εταιρεία Callista, διακρίνονται για την καλαισθησία και την επιλεκτικότητά τους. Αυτό επιβεβαιώνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μία ελληνική εταιρεία που εκτιμά την ποιότητα, δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει ευαισθησίες και όπως αποδεικνύεται αγαπάει τις γυναίκες. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά τους."

Τα συλλεκτικά προϊόντα "Στόχος" θα διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα Callista Crafts, Βουκουρεστίου 11, Αθήνα και Nammos Village, Ψαρρού, Μύκονος.

www.callistacrafts.com

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss