Το εστιατόριο Mythos by Divani υποδέχεται τα Winter Weekends σε συ-νεργασία με την Grey Goose και τη Moët & Chandon

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Το εστιατόριο Mythos by Divani υποδέχεται τα Winter Weekends σε συ-νεργασία με την Grey Goose και τη Moët & Chandon

Μοναδικές γεύσεις, δημιουργικά κοκτέιλ με βάση τη βότκα Grey Goose, γεμάτα ποτήρια με σαμπάνια Moët & Chandon, καθώς και άφθονο κέφι αποτελούν τα συστατικά των Winter Weekends του εστιατορίου Mythos by Divani τα οποία ξεκίνησαν δυνατά. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στη γνωστή ειδυλλιακή τοποθεσία του Mythos by Divani με την ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα του Καβουρίου, οι στιγμές μετατρέπονται σε αξέχαστες αναμνήσεις, δίνοντάς μας την ιδανική αφορμή για να παραμείνουμε στα Νότια.

Τα Winter Weekends στοχεύουν στο να αποτελέσουν την απόλυτη “lifestyle εμπειρία”. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, γεύση και μουσική παντρεύονται σε ένα μοναδικό ταξί-δι, με guest DJs και live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες δημιουργώντας ανε-πανάληπτες εμπειρίες. Εκλεκτές επιλογές από φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και μεσογειακά πιάτα, συνδυάζονται ιδανικά με εμπνευσμένα κοκτέιλ που έχουν ως βασικό συστατικό την premium βότκα Grey Goose, υπό την επιμέλεια του Brand Ambassador του Bacardi κ. Κωνσταντίνου Καπνιάρη. Το σούσι συνεχίζει να έχει παρουσία στον κατάλογο σε ένα εμπνευσμένο champagne pairing με τη σαμπάνια Moët & Chandon, την επιμέλεια του οποίου καθώς και των κρασιών του οίκου Moët-Hennessy έχει αναλάβει ο sommelier και Brand Ambassador κ. Νικόλας Γιαννόπουλος.

Το Mythos by Divani γιορτάζει την επίσημη έναρξη των Winter Weekends με το Grand Opening στις 3 Νοεμβρίου. Το εστιατόριο επιφυλάσσει ξεχωριστές στιγμές για τους επι-σκέπτες, με πρωταγωνιστές το καλό φαγητό και την ανεβαστική διάθεση για αξέχαστες εμπειρίες, όπου θα κυριαρχήσει η διασκέδαση. Φέτος, το Mythos by Divani μετατρέπει τις στιγμές σε αναμνήσεις, αποτελώντας την απόλυτη αφορμή για να επιστρέψουμε στα Νότια ακόμα και τον χειμώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 210-8911100 ή ακολουθήστε τα hashtags #MythosbyDivani #TurnMomentsintoMemories #Liveforthemoment

More for you

 
 

Don't Miss