Η πιο γνωστή "γωνιά της Αθήνας" μας καλωσορίζει σε ένα παραμυθένιο κόσμο γεμάτο γλυκά

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η πιο γνωστή "γωνιά της Αθήνας" μας καλωσορίζει σε ένα παραμυθένιο κόσμο γεμάτο γλυκά

Τα γλυκά ήταν και θα είναι για πάντα η ένοχη απόλαυσή μας. Έστω και μια μπουκιά από το αγαπημένο μας γλυκό δίνει λίγη ακόμα γλύκα στην καθημερινότητά μας. Πώς θα σας φαινότανε λοιπόν αν βρισκόσασταν σε ένα μαγαζί περιτριγυρισμένοι από τα πιο νόστιμα γλυκά που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα; Ίσως πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι όμως σε αυτό τον υπέροχο κόσμο θέλει να μας μεταφέρει η πιο γνωστή "γωνιά της Αθήνας", η οποία μας καλωσορίζει σε ένα μαγικό μέρος γεμάτο μοναδικά προϊόντα και υπέροχες ιδέες για δώρα. Ο λόγος γίνεται για το GB Corner Gifts & Flavors.

 

Το ανακαινισμένο  GB Corner Gifts & Flavors είναι ένας ακόμη λόγος για να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και να νιώσετε το άρωμα της παλιά αριστοκρατικής Ευρώπης. Εξερευνήστε την σειρά αυθεντικών GB Προϊόντων, μια αποκλειστική ποικιλία εδεσμάτων καθώς και τις διάσημες σοκολάτες του Γάλλου Pastry Chef Arnaud Larher.

 

 

Και αν δεν γνωρίζετε το δημιουργό των γλυκών εδεσμάτων που κάθε τους μπουκιά είναι ένα ταξίδι για τον ουρανίσκο σας, αξίζει να μάθετε λίγα πράγματα για εκείνον.

 

 

Ο Arnaud Larher από μικρός είχε πάθος με την ζαχαροπλαστική. Λάτρευε την ιδέα να δουλεύει τις πρώτες ύλες για να παίρνει από αυτές ένα γευστικό αποτέλεσμα. Σε ηλικία 12 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική και ξεκίνησε τα μαθήματα του σε ένα τεχνίτη (artisan) στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βρετάννη. Με μεγάλη φροντίδα επιλέγει την κάθε μία από τις πρώτες ύλες. Τις επεξεργάζεται ώστε να αναδείξει λεπτές δημιουργίες που πάνω απ’όλα προκαλούν γευστική συγκίνηση στον ουρανίσκο. Αυτό εξάλλου είναι η αυτοκρατορική παράδοση της υψηλής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

 

 

Τώρα συνεργάζεται με το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και τον ενθουσιάζει το γεγονός ότι εκφράζει την δημιουργικότητά του και το πάθος του σε ένα μοναδικό περιβάλλον, στο καλύτερο Ξενοδοχείο της Αθήνας, προσφέροντας τις υψηλές ζαχαροπλαστικές του γνώσεις όχι μόνο σε Έλληνες πελάτες αλλά και σε ξένους. Όπως λέει και ο ίδιος “είναι μία πρόκληση”.

 

 

Ο Arnaud Larher υπογράφει τα μενού των επιδορπίων και των γλυκών σε μία γκάμα 4 εποχών ενώ οι βραβευμένες του σοκολάτες και τα macaron του θα διατίθενται από το Παρίσι στην boutique του GB Corner Gifts & Flavors.

Απολαύστε το μενού επιδορπίων στο Winter Garden και στο εστιατόριο GB Roof Garden.

GB CORNER GIFTS & FLAVORS, ATHENS

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Αθήνα

+30 210 3330750 | info.gb@starwoodhotels.com

Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 20:30 / Σάββατο 10:00 - 20:30

More for you

 
 

Don't Miss