Ένα αστέρι και μια παιδική ευχή, φέρνουν κοντά τρεις γενιές τα φετινά Χριστούγεννα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ένα αστέρι και μια παιδική ευχή, φέρνουν κοντά τρεις γενιές τα φετινά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα για εμάς τις μανούλες είναι η πιο όμορφη και…δύσκολη γιορτή του χρόνου! Κλείνουν τα σχολεία, ξεκινάει η άδεια και μπαίνουμε σε πιο ήπιους και χαρούμενους ρυθμούς. Παρεμβάλλονται βέβαια τα never-ending οικογενειακά τραπέζια, οι ατέρμονες ώρες στις ουρές για να αγοράσεις δώρα στα ανίψια και βαφτιστήρια που δεν ξέρεις τι θέλουν και η γκρίνια της θείας Σοφίας που άργησες να φτάσεις και κρύωσε η γαλοπούλα. Στιγμές οικογενειακές μεν, δύσκολες δε!

Κι εκείνη τη στιγμή που σκέφτεσαι με πόνο ψυχής το οικογενειακό τραπέζι της παραμονής με όλους τους συγγενείς μαζεμένους και κουράζεσαι μόνο στη σκέψη,  βλέπεις τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της ΑΒ Βασιλόπουλος. Ένα μικρό παιδί κάνει μια ευχή και το τυχερό του αστέρι φροντίζει να του φέρει τον παππού του σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μία ιστορία αγάπης και στοργής που μας θυμίζει τη μαγεία των Χριστουγέννων, μας θυμίζει ότι όλα αυτά που θεωρούμε δεδομένα είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας. Μια ιστορία που αναδεικνύει αξίες ουσιαστικές, που μας υπενθυμίζει ότι οι στιγμές που τρεις γενιές συναντιούνται στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται γέλια, αγκαλιές κι αγάπη, είναι οι πιο μαγικές, οι πιο δυνατές στιγμές μας. Είναι οι στιγμές αυτές που σε καθορίζουν ως άνθρωπο και δημιουργούν τις πιο όμορφες και τρυφερές αναμνήσεις.

Ίσως τελικά κάποιες φορές να χρειάζεσαι κάτι τόσο καθημερινό όπως μια διαφήμιση για να θυμηθείς τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή σου.

More for you

 
 

Don't Miss