Τα καταστήματα Garant Home Design φέρνουν την πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Τα καταστήματα Garant Home Design φέρνουν την πολυτέλεια στην καθημερινότητά μας

Εδώ και 30 χρόνια η Galanis Furniture Group υπηρετεί τον χώρο της κορυφαίας αισθητικής και του σύγχρονου design επιλέγοντας συνεργασίες πάντα με τα κορυφαία brands στο χώρου του επίπλου και της διακόσμησης. Γι' αυτό, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε την απαράμιλλη ποιότητα και το πολυτελή στυλ της γερμανικής εταιρίας GARANT GROUP και για τους λόγους αυτούς αποφάσισε να την φέρει και στην Ελλάδα.

 

Με 4000 εμπορικούς συνεργάτες και κατασκευαστές η GARANT GROUP είναι μία από τις μεγαλύτερες B2B επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου. Τα καταστήματα GARANT HOME DESIGN μεταδίδουν την μοντέρνα αντίληψη της υψηλής γερμανικής ποιότητας και σχεδιασμού σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου.

Εάν αναζητάτε το διαφορετικό, την πολυτέλεια στην καθημερινότητα σας και το ανατρεπτικό design στο χώρο σας τότε τα δύο νέα καταστήματα της GARANT GROUP στην Αθήνα είναι ο επόμενος προορισμός σας.

Στο κατάστημα της Κηφισίας 346 στο Χαλάνδρι θα βρείτε την Premium line ενώ στο κατάστημα της Κηφισίας 196 επίσης στο Χαλάνδρι σας περιμένει η Luxury σειρά της GARANT.  Επισκεφτείτε τους δύο χώρους και δείτε από κοντά και τις δύο συλλογές επίπλων που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας με την πρώτη ματιά και θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.

Τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 Μαίου από τις 19.00 το απόγευμα, στη διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 196, Χαλάνδρι, 15231. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα εκπληκτικό live με βιολιά, ενώ θα υπάρχει photobooth και φωτογράφοι για να αποτυπώσουν όλες τις μοναδικές στιγμές του event.

More for you

 
 

Don't Miss