Καλοκαίρι, βουτιές και PINK ALERT πάνε μαζί!

Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018

Παρασκευή 08 Ιουνίου 2018

Καλοκαίρι, βουτιές και PINK ALERT πάνε μαζί!

Η μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού δίνεται κάθε μέρα και όχι μια φορά το χρόνο. Για αυτό η Avon μέσα από το Pinkalert.gr, συνεχίζει συστηματικά και τον Ιούνιο να υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες τη σημασία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση. Ένα νέο εικαστικό μήνυμα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται αυτόν το μήνα μέσα στο PinkAlert.gr, για να το μοιραστείς με τις αγαπημένες σου και να τους υπενθυμίσεις με κάθε αποστολή σου, τη σημασία της πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Κάθε μέρα είναι σημαντική και δεν χρειάζεται να πάει χαμένη. Μπες στο pinkalert.gr, διάλεξε το εικαστικό #PINKALERT που σε εκφράζει και μοιράσου το στα Social Media ή στείλε το με προσωπικό μήνυμα στις γυναίκες της ζωής σου, μέσω Facebook, Messenger, Instagram, Viber και Whatsapp.

Τα PINK ALERT μηνύματα έχουν στόχο να κρατήσουν κάθε γυναίκα σε εγρήγορση και να της τονίσουν τη σημασία της αυτοεξέτασης που είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Τη δράση συνεχίζουν να υποστηρίζουν θερμά οι αγαπημένοι “Pinkers”, μια ομάδα από δημοφιλείς άνδρες, οι οποίοι γίνονται ροζ για να στηρίξουν αυτό τον καλό σκοπό. Αυτόν το μήνα, ο ταλαντούχος ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης (@orfeasav), στέλνει το δικό του «ανατρεπτικό» #PinkAlert μήνυμα.

Τους προηγούμενους δύο μήνες, ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) και ο ταλαντούχος φωτογράφος Νικόλας Μάστορας (@nmastoras) έστειλαν τα δικά τους μηνύματα υπενθύμισης, «φωνάζοντας» για αυτόν το σημαντικό σκοπό.     

     

Ο φόβος και η άγνοια δε βοηθούν. Η ενημέρωση, η παρατήρηση και η ψηλάφηση προστατεύουν.

 

Το PINK ALERT είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή.
Μπες στο Pinkalert.gr και διάδωσέ το #ΠΡΩΤΑΕΣΥ.

More for you

 
 

Don't Miss