Το Spetses Classic Yacht Regatta με χορηγό τη Moët & Chandon ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018

Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018

Το Spetses Classic Yacht Regatta με χορηγό τη Moët & Chandon ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Αλμύρα, αέρας, υψηλοί κόμβοι, περήφανα πανιά, εμβληματικά σκαριά: η επιτομή της σπάνιας κομψότητας, η παλαίωση, η διπλή ζύμωση πείσματος και πειθαρχίας, όπως και η απαράμιλλη ομορφιά της ανταγωνιστικής συγκίνησης δεν θέτουν μόνο τις βάσεις ηθικής ενός εκ των ωραιότερων αγώνων της Μεσογείου, αλλά και εκείνες της κορυφαίας σαμπάνιας του κόσμου. Τα ωραιότερα και σπουδαιότερα παραδοσιακά σκάφη συναντήθηκαν στον Αργοσαρωνικό για 8η χρονιά, με αφορμή τη Spetses Classic Yacht Reggata. Και η Moët & Chandon ως περήφανος Χρυσός Χορηγός, πρόσθεσε μερικά ακόμη ναυτικά μίλια στη μακρόχρονη ιστορία της ως λάτρης και υποστηρικτής του συναρπαστικού κόσμου της ιστιοπλοΐας.

 

 

Από τη βραδιά καλωσορίσματος και Owners Coktail στη Βεράντα του Ποσειδωνίου την παραμονή έναρξης, μέχρι και την τελευταία απονομή πριν τη δύση του ηλίου, κάθε αγωνιστικής ημέρας, οι χρυσές σταγόνες της πιο αγαπημένης σαμπάνιας στον κόσμο δρόσιζαν και επιβράβευαν πληρώματα και επισκέπτες.

 

 

Αυτή τη χρονιά ωστόσο, η Moët & Chandon άνοιξε τα πανιά της και έβαλε πλώρη μαζί με τους Ολυμπιονίκες Παύλο Καγιαλή και Παναγιώτη Μάντη για μια θέση στο βάθρο, με το κομψότατο σκάφος Glaramara – το δίδυμο σκάφος του ιστορικού Amokura του 1939, ένα ζωντανό κομμάτι ιστορίας και απαράμιλλης ομορφιάς, που ναυπηγήθηκε το 1947 και σχεδιάστηκε από τον θρυλικό Frederick Shepard.

Παράλληλα, για τους λάτρεις των δεκάδων κόμβων όσο και των αγώνων, του ανέμου αλλά και της αλμύρας, η Moët & Chandon οδήγησε τους καλεσμένους της στην πιο όμορφη και περιπετειώδη πρώτη θέση: αυτής on board του ομώνυμου Wally ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα σκάφη, πάντα σε ασφαλή απόσταση, συνοδεία αρκετών φιαλών δροσερής Ice Imperial.

 

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα experiential champagne sessions, όπου οι εξειδικευμένοι και άριστα καταρτισμένοι Brand Ambassadors Ted Lelekas και Nikolas Giannopoulos έδωσαν την ευκαιρία  σε crews, επισκέπτες, αλλά και επιλεγμένους δημοσιογράφους, να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις Moët & Chandon Ice αλλά και Vintage, μπροστά ακριβώς από τον ομφαλό του νησιού, το Poseidonion Grand Hotel, όπου και είχε στηθεί ο private χώρος υποδοχής της Moët & Chandon, θυμίζοντας Gatsby-esque εποχές της Ριβιέρας των Σπετσών.

 

 

Εκεί που ενώνονται οι σταγόνες της θάλασσας με εκείνες της πολύτιμης σαμπάνιας, και οι ενθουσιώδεις ικανότητες με την αδρεναλίνη και τις δυνάμεις του αέρα -  εκεί βρίσκεται η Moët & Chandon ενισχύοντας τη μακρόχρονη ιστορία της, ως oίκος του αθλητισμού και του savoir-faire, στον συναρπαστικό κόσμο της ιστιοπλοΐας.

More for you

 
 

Don't Miss