Η Merck Serono ανακοινώνει το Βραβείο Καινοτομίας 2014

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η Merck Serono ανακοινώνει το Βραβείο Καινοτομίας 2014

Αφορά του φοιτητές πανεπιστημίου και τους μεταδιδακτορικούς σε τομείς των βιοεπιστημών απ’ όλο τον κόσμο.

Η Merck Serono, ο βιοφαρμακευτικός κλάδος της Merck, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Βραβείου Καινοτομίας 2014 της Merck Serono. Το Βραβείο Καινοτομίας της Merck Serono θα δοθεί σε 30 από τους συμμετέχοντες και θα τους δώσει την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα βασικά σημεία της έρευνας και ανάπτυξης στη φαρμακευτική βιομηχανία, σε ένα θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας μίας εβδομάδας. Οι συμμετέχοντες θα οργανωθούν σε ομάδες και θα πρέπει να αναπτύξουν ιδέες για να επιτύχουν καινοτομίες στην ογκολογία, την ανοσο-ογκολογία, τις αυτοάνοσες ασθένειες, τη χημική μηχανική και τη βιομηχανολογία, τη σύνθεση φαρμάκων, καθώς και σε Ιατρικές Συσκευές/Ηλεκτρονική Υγεία και θα επεξεργασθούν αυτές τις ιδέες σε συγκεκριμένα ερευνητικά προγράμματα με τη βοήθεια εκπαιδευτών. Επιπλέον θα μπορέσουν να μάθουν τι σημαίνει ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων φαρμάκων και ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται προκειμένου να διατεθούν με επιτυχία τα νέα φάρμακα στην αγορά.  Στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι ομάδες θα πρέπει να  παρουσιάσουν τα ερευνητικά έργα τους σε μια ομάδα κριτών που θα αποτελείται από στελέχη της Merck αλλά και από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες. Η ομάδα που θα πετύχει πιο πειστικό ερευνητικό πρόγραμμα θα κερδίσει το Βραβείο Καινοτομίας, το οποίο περιλαμβάνει και χρηματικό έπαθλο € 10.000.

Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία αφορά πτυχιούχους πανεπιστημίων και μεταδιδακτορικούς στους τομείς της ιατρικής, της βιοτεχνολογίας, της βιοπληροφορικής, της βιοχημείας και της φαρμακολογίας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και πτυχιούχοι MBA με εμπειρία στις βιοεπιστήμες. Αίτηση μπορούν να κάνουν ταλαντούχοι μελλοντικοί επιστήμονες απ' όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω δικτύου στη διεύθυνση innovationcup.merckserono.com, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2014. Το θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας μίας εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 18 Ιουλίου 2014 στο Ντάρμστατ.

MS_RT_4C

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Ντάρμστατ της Γερμανίας από 13 ως 18 Ιουλίου. Η Merck θα αναλάβει τα έξοδα ταξιδίου καθώς και το κόστος σίτισης και διαμονής.

Το Βραβείο Καινοτομίας της Merck Serono πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τότε που καθιερώθηκε, το 2011. Με αυτή την πρωτοβουλία, η Merck Serono θέλει να προωθήσει την προσωπική ανάπτυξη των μεταπτυχιακών φοιτητών που παρουσιάζουν δυνατότητες να γίνουν οι κορυφαίοι ερευνητές ή τα στελέχη του αύριο. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα λειτουργεί ως φόρουμ ανταλλαγής ιδεών για ιατρικές καινοτομίες. Επτά από τις ιδέες που αναπτύχθηκαν στα αντίστοιχα θερινά προγράμματα των πρόσφατων ετών βρίσκονται τώρα σε διαδικασία περαιτέρω επεξεργασίας από ερευνητές της Merck· αρκετοί από εκείνους που πήραν μέρος στα προηγούμενα προγράμματα εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss