Η Πέτρη Λογαρά μιλάει για τα χαρακτηριστικά ενός γυναικείου αυτοκινήτου

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η Πέτρη Λογαρά μιλάει για τα χαρακτηριστικά ενός γυναικείου αυτοκινήτου

Η Πέτρη Λογαρά, Marketing Manager της Ford Motor Ελλάς μας διαφωτίζει για το πιο όμορφο, μικρό αυτοκίνητο της αγοράς που ανταποκρίνεται στις καθημερινές κι όχι μόνο ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

  • Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το κατάλληλο αυτοκίνητο για μία δραστήρια γυναίκα και μητέρα;

Αρχικά, βασική προϋπόθεση για μία γυναίκα είναι να αισθάνεται ασφάλεια στο αυτοκίνητο της. Ειδικά όταν είναι και μητέρα, η ανάγκη να προστατεύσει εκείνη και τα παιδιά της στις μετακινήσεις τους είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σε γενικές γραμμές, είναι πιο πιθανό να προτιμήσει ένα πιο μικρό και βολικό αυτοκίνητο, το οποίο, όμως, θα είναι ασφαλές και για ταξίδια, ενώ θα έχει αρκετούς χώρους ώστε να μπορεί να παίρνει μαζί της ό,τι συνηθίζει να τη συντροφεύει από «εξοπλισμό» – ειδικά όταν αυτό συνδέεται με γονεϊκές απαιτήσεις. Φυσικά, στην τελική της επιλογή θα παίξει ρόλο και η οικονομία που προσφέρει. Με λίγα λόγια, τα θέλει όλα!

  • Πιστεύετε ότι ο σχεδιασμός και οι αποχρώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο για την επιλογή ενός αυτοκινήτου;

Το όμορφο design πάντα παίζει ρόλο στην επιλογή του αυτοκινήτου. Το ίδιο και οι χρωματικές επιλογές, οι οποίες πολλές φορές αντιπροσωπεύουν και τον χαρακτήρα του ίδιου του οδηγού. Η αισθητική μας αντανακλάται στο αυτοκίνητο, είτε αυτό αφορά στον εσωτερικό διάκοσμό του, είτε στην εξωτερική του εμφάνιση. Στη Ford είμαστε περήφανοι γιατί εδώ και χρόνια επενδύουμε στο σύγχρονο design, προσφέροντας εύρος επιλογών σε χρωματικό και σχεδιαστικό επίπεδο.

  • Τί είναι αυτό που κάνει το Ford Fiesta μοναδικό και δημοφιλές;

Το νέο Ford Fiesta, διαθέτει μοναδικό στυλ, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και προσφέρεται είτε με τον βραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost με τον οποίο διακρίθηκε ως το “Οικονομικότερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013”, είτε με τον πιο οικονομικό πετρελαιοκινητήρα στην κατηγορία του, τον ECOnetic.

Το Ford Fiesta είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις γυναίκες και έτσι δεν είναι τυχαίο ότι το 2013 ονομάστηκε “Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για Γυναίκες”. Τη βράβευση του Fiesta αποφάσισε μία κριτική επιτροπή, που αποτελούταν από 18 γυναίκες δημοσιογράφους του αυτοκινητιστικού τύπου, λαμβάνοντας υπόψη διάφορα κριτήρια, όπως την ασφάλεια, το value-for-money, την εμφάνιση, τους αποθηκευτικούς χώρους, την πρακτικότητα για παιδιά, την οδηγική άνεση, το χρώμα, το sex appeal, αλλά και περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επίσης το όνομα συνδεσιμότητας SYNC με φωνητική ενεργοποίηση λύνει στην κυριολεξία τα χέρια κάθε σύγχρονης γυναίκας.

  • Μέχρι σήμερα το Ford Fiesta θεωρούνταν αυτοκίνητο πόλης. Οι νέες καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτει, όμως, το καθιστούν σε ένα αυτοκίνητο που κάλλιστα μπορεί να βγει εκτός πόλης και να ταξιδέψει, σωστά;

Φυσικά και το Ford Fiesta είναι ένα αυτοκίνητο πόλης λόγω του όγκου και της οικονομίας που προσφέρει, το οποίο, όμως, είναι, παράλληλα, άνετο και ασφαλές για ταξίδια. Διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, όπως η λειτουργία κλήσης έκτακτης ανάγκης που θα καλέσει για βοήθεια αν το αυτοκίνητο εμπλακεί σε ατύχημα, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας που βοηθάει τον οδηγό να παραμείνει στη λωρίδα του σε περίπτωση που παρέκκλινε κατά λάθος, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα και το σύστημα επικοινωνίας κινητού τηλεφώνου Bluetooth με φωνητική εντολή Voice Control, οι οποίες διευκολύνουν τον οδηγό και προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεται σε ένα ταξίδι. Επίσης, το νέο Ford Fiesta διαθέτει μεγάλους χώρους αποσκευών που μπορούν να χωριστούν ακόμα και σε δύο επίπεδα σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια ανάγκη, όπως για παράδειγμα για την τοποθέτηση παιδικού καροτσιού.

  • Βάση της εμπειρία σας, οι σημερινές γυναίκες επιλέγουν αυτοκίνητο με βάση το design ή την οικονομία και την ασφάλεια;

Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός των τριών. Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά είναι άλλωστε πολλές, οπότε κατά την αξιολόγησή τους θα προτιμήσουν εκείνο που συνδυάζει και τα τρία. Το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής της γυναίκας, που δεν αρκεί μόνο να κάνει πιο απλή και ασφαλή την καθημερινότητά της, αλλά και να ξεχωρίζει με μοναδικό στυλ.

  • Ποιες είναι οι ευκολίες που προσφέρει το Ford Fiesta σε μία πόλη με πολύ κίνηση;

Τόσο στην οδήγηση στην πόλη όσο και στη στάθμευση, το νέο Ford Fiesta διαθέτει τεχνολογίες για τη διευκόλυνση του οδηγού. Οι τεχνολογίες αυτές βοηθούν τον οδηγό να καταναλώνει λιγότερο καύσιμο με το σύστημα εκκίνησης/διακοπής του κινητήρα Auto Start/Stop, να αποφύγει δυσάρεστα απρόοπτα, όπως μικροσυγκρούσεις σε χαμηλές ταχύτητες μέχρι και να μειώσει το άγχος της εκκίνησης σε μία απότομη ανηφόρα μέσω της χρήσης του συστήματος Hill Launch Assist. Επιπλέον, η στάθμευση γίνεται παιχνίδι με τους αισθητήρες παρκαρίσματος και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το κομψό Ford Fiesta ιδανική πρόταση για άνετη, οικονομική και ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss