Τι κάνει ο Λάκης Γαβαλάς στο Erotic Art Festival;

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τι κάνει ο Λάκης Γαβαλάς στο Erotic Art Festival;

Μαστίγια, μπαστούνια, ερωτικά συμπράγκαλα, πορνοστάρ, δονητές, μπιχλιμπίδια, ρούχα, λάτεξ, έντονα φώτα, γυμνές, γυμνοί, δαχτυλίδια, πολλά smartphones, πολλά βλέμματα, πότε λάγνα και πότε απορροφημένα. όλα αυτά σε 40.000 τετραγωνικά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας στο Erotic Art Festival που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις μεγάλους χώρους στο Γκάζι. Εκεί θα τριγυρνάει και ο Λάκης Γαβαλάς που εμπλέκεται κάπως απροσδιόριστα σε αυτήν την ιστορία. Όπως, και αυτό συμβαίνει απροσδιόριστα, ό,τι και να κάνει, από τον εισαγωγέα ρούχων μέχρι τον κριτή σε talent show ή τον φυλακόβιο, πετυχαίνει να το πακετάρει έτσι στη δημόσια σφαίρα ώστε να γίνεται αποδεκτός απ’ όλους.

 

Πώς εμπλέκεστε με το με το φετινό Erotic Art Festival; Θέλω να δώσω μια αριστοκρατική τάση σε κάτι το οποίο είναι παραποιημένο, παραμελημένο και κατά κάποιο τρόπο δεν έχει εξηγηθεί.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχετε σε κάτι τέτοιο; Πρώτη φορά. Συμμετέχω με την έννοια ότι θέλω να πω την άποψή μου πάνω σε αυτά τα πράγματα και λόγω του ότι είμαι developer σε αυτό που λέγεται Polis Hamam και έχω ξαναέλθει σε επαφή με τον εαυτό μου περιποιώντας τον και φυσικά όταν προσέχεις τον εαυτό σου, όπως κάνανε και οι παλιοί μαχαραγιάδες έρχεται μια τάση να αισθάνεσαι πιο έτοιμος να κάνεις και σεξ,

Είσαστε συνηθισμένος με τα θεάματα που παρουσιάζονται σε τέτοια φεστιβάλ; Έχω βάλει στη γκαρνταρόμπα μου σχεδόν 15 διαφορετικά είδη από sex shops τα οποία ήταν μέσα στην ανίχνευσή μου για να βρίσκω πράγματα και να κάνω μια κολεξιόν. Αυτά είναι κάτι φουντίτσες από φτερά, που εγώ νόμιζα ότι ήταν καρφίτσες για το πουκάμισο αλλά αυτό είναι για να το βάζεις στις θηλές και όσο πιο πολύ το κλείνεις τόσο πιο πολύ πονάς και οι θηλές ερεθίζονται. Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss